Econosto Oy

 

Venttiilien kokonaistoimituksia Clean Tech -yrityksille

Clean Tech -yrityksillä on haasteita löytää venttiilejä ja niihin liittyviä kokonaisratkaisuja tarjoavaa luotettavaa yhteistyökumppania. Monella yrityksellä on tarve kumppanille, jolta voi kysyä neuvoa tai jonka kanssa voi suunnitella ja toteuttaa turvallisen ja tehokkaan venttiileihin ja säätimiin liittyvän ratkaisun.

”Meidän asiakkaamme ovat varsin tyytyväisiä, kun ovat saaneet meiltä standardien mukaisen kokonaistoimituksen, joka on vielä testattu, pakattu ja dokumentoitu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kiitosta saamme erityisesti siitä, että kaikki hoituu yhdellä puhelinsoitolla”, Econoston tekninen myyntiasiantuntija Pekka Timonen kertoo.

Econosto on venttiilien ja säätimien erikoisasiantuntija

Econosto on jo kolmenkymmenen vuoden ajan auttanut ja tarjonnut räätälöityjä venttiiliratkaisuja yli viidelletuhannelle asiakasyritykselle. Econoston asiakkaat koostuvat biokaasulaitoksista, biopolttoaineita valmistavista toimijoista, vedenkäsittelylaitoksista, laivateollisuuden toimijoista sekä veden- ja jätteenkäsittelyyn erikoistuneista yrityksistä. Monet niistä toimivat Clean Techin parissa.

Econoston kuusi asiantuntijamyyjää ratkovat tiiminä asiakkaiden vaikeimpiakin venttiileihin ja säätimiin liittyviä haasteita. Vuosien aikana Econoston asiantuntijat ovat paneutuneet Clean Tech -alan erityispiirteisiin ja venttiiliratkaisuihin. Clean Tech -yritysten yhteyshenkilöinä toimivat Econoston muiden myyjien ohella tekniset myyntiasiantuntijat Pekka Timonen ja Petri Hallikainen.

”Olemme erikoistuneet erilaisiin venttiileihin ja säätimiin. Voimme väittää, että löydämme ratkaisun niihin liittyviin, erittäin vaativiinkin Clean Tech -puolen haasteisiin. Meillä on sekä halu että osaaminen auttaa”, Econoston tekninen myyntiasiantuntija Petri Hallikainen kuvailee.

Econosto

Econoston massiivisesta varastosta löytyvät monet Clean Tech -yritysten tarvitsemat standardien mukaiset ja laadukkaat venttiilit ja suodattimet.

Nopea kokonaisvaltainen palvelu ja iso varasto

Econosto on tunnettu ja arvostettu venttiilipuolen kokonaistoimittaja. Yhteisen suunnittelun jälkeen monet asiakkaat antavatkin Econoston toteuttaa tuotteiden kokoonpanon ja huolehtia testauksista. Tuotteiden pakkaamiseen ja merkitsemiseen kiinnitetään paljon huomiota, jotta asiakkaan päässä asiat sujuvat jouhevasti ja ikäviltä yllätyksiltä vältytään.

”Kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveet ja kasaamme kaiken valmiiksi hänen vaatimustensa mukaisesti. Meillä on vankkaa projekti-, tuote- ja materiaaliymmärrystä, minkä ansiosta voimme puhua samaa kieltä asiakkaidemme kanssa”, Pekka Timonen kertoo.

Econoston asiantuntijat auttavat oikeiden venttiili- ja säädinratkaisujen valitsemisessa ja toteuttamisessa. Sen lisäksi Econostosta saa kumppanin myös kokonaisvaltaiseen tuotesuunnitteluun. Asiakkaista pidetään huolta myös tuotetuen ja -takuun muodossa.

Econoston massiivisesta varastosta löytyvät monet Clean Tech -yritysten tarvitsemat standardien mukaiset ja laadukkaat venttiilit ja suodattimet. Automaatioventtiilit ja räätälöidyt säätöventtiilit ovat saatavilla myös erikoismateriaaleilla varustettuna jos niin halutaan. Räjähdesuojattuja ATEX- ja firesafe-venttiilityyppejä on niitäkin tarjolla.

”Toimitamme tuotteet napakalla aikataululla. Tästä meidät tunnetaan laadun lisäksi parhaiten. Logistiikkaverkostomme kattaa koko maan. Meillä on myös luotettava kansainvälinen yhteistyökumppaniverkosto, jonka avulla saamme toimitettua tarvittavan osan erittäin nopeasti asiakkaalle”, Hallikainen toteaa.

Soita ja haasta meidät

Econoston Clean Tech -asiantuntijat Pekka Timonen ja Petri Hallikainen odottavat soittoasi. Heille voi soittaa ja kysyä vaikka vain vinkkiä tai iskeä haastavan pulman ratkaistavaksi.

”Soita meille ja etsimme sinulle sopivan, omaa työtäsi helpottavan ratkaisun. Voi olla, että saat myös paljon uusia ideoita ja kustannuksetkin pienevät”, Econoston tekniset asiantuntijamyyjät Pekka Timonen ja Petri Hallikainen kehottavat.

Pekka Timonen
Tekninen myyntiasiantuntija, myynti
Puh. 040 187 8632
pekka.timonen@econosto.fi


Petri Hallikainen
Tekninen myyntiasiantuntija, myynti
Puh. 044 525 0729
petri.hallikainen@econosto.fi