Econosto Oy

 

 

Valtava valikoima,
varma toimitus

Etsimme, tuomme maahan sekä myymme laatusertifioituja venttiilejä ja säätimiä erilaisiin käyttökohteisiin. Asiakaskuntamme koostuu eri teollisuuden alojen edustajista monipuolisen tuotevalikoimamme ja vahvan osaamisemme ansiosta. Tuotteistamme on mahdollista koostaa tuotekokonaisuuksia yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, ja autamme ilomielin sinua sopivan ratkaisun löytämisessä!

Tutustu tuotteisiimme ja pyydä tarjous,
puh. (017) 262 3555. Tavoitat meidät kätevästi myös yhteydenottolomakkeella.

Istukkaventtiilit

Istukkaventtiili on monipuolinen ja huoltovapaa teollisuusventtiili, joka soveltuu moneen eri käyttökohteeseen. Istukkaventtiiliä käytetään putkistojen virtausten sulku- ja säätötehtävissä.
Valikoimamme istukkaventtiilit soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten esimerkiksi höyryn, lauhteen, öljyn, termoöljyn, kemikaalien, paineilman, veden, meriveden ja kaasun kanssa. Istukkaventtiilit ovat saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Liitäntätavat Mallit Materiaalit Varusteet
Hitsausyhtein Kulmamalli Duplex ja superduplex Ketjupyörällä
Kierreyhtein Suoramalli Haponkestävä teräs Käsipyörällä
Laipoin (DIN- ja ANSI-laipoin) Paljetiivisteinen Hastelloy
Poksitiivisteinen Pallografiittivalurauta
Sulkukeilalla Pronssi
Säätökeilalla Teräs
Takaiskukeilalla Valurauta

Lisäpalvelut:

Econoston oma kokoonpanopalvelu mahdollistaa tuotteen räätälöinnin tarpeisiisi sopivaksi hyvin nopeallakin aikajänteellä.

Istukkaventtiilit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimin lisävarustein:
Hydraulinen toimilaite
Pneumaattinen toimilaite
Sähkötoimilaite

 

Kiilaluistiventtilit

Kiilaluistiventtiili on sulkuventtiili, joka soveltuu moniin hyvin vaativiinkin käyttökohteisiin. Kiilaluistiventtiilit sopivat käytettäväksi kun tarvitaan suuria kokoja tai on tarve teollisuusventtiilille, joka kestää korkeita lämpötiloja ja paineita. Käyttökohteita ovat esimerkiksi höyry- ja lauhdelinjojen sekä sprinklerijärjestelmien pääsulkutehtävät sekä suurien polttoainesäiliöiden ja kemiallisten säiliöiden sulkuventtiilitehtävät.
Valikoimamme kiilaluistiventtiilit soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten esimerkiksi höyryn, lauhteen, öljyn, kemikaalien, veden ja jäteveden kanssa.

Kiilaluistiventtiilit ovat saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Mallit Materiaalit Varusteet
Käsikäyttöinen Haponkestävä teräs Ketjupyörällä
Toimilaitteella Kylmälujateräkset Käsipyörällä
Vaihteella Pallografiittivalurauta
Pronssi
Seosteräkset
Teräs
Valurauta

Lisäpalvelut:
Econoston oma kokoonpanopalvelu mahdollistaa tuotteen räätälöinnin tarpeisiisi sopivaksi hyvin nopeallakin aikajänteellä.

Kiilaluistiventtiilit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimin lisävarustein:
Hydraulinen toimilaite
Pneumaattinen toimilaite
Sähkötoimilaite

 

Kumiluistiventtiilit

Kumiluistiventtiili on kunnallistekniikan ja teollisuuden venttiili, joka soveltuu erityisesti putkiston sulkutehtäviin puhdas- ja jätevesipuolelle.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi vesilaitosten putkistot, joissa on matala paine ja venttiilin täytyy kestää hieman epäpuhtauksia. Lisäpalveluna saatava jatkokara mahdollistaa käytön myös maanalaisissa putkistoissa.
Valikoimamme kumiluistiventtiilit soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi veden ja jäteveden kanssa. Kumiluistiventtiilit ovat saatavilla eri kokoluokissa.

Tekniset tiedot:

Materiaalit
Epoksipinnoitettu venttiili
Pallografiittivalurauta
Valurauta

Lisäpalvelut:
Econoston oma kokoonpanopalvelu mahdollistaa tuotteen räätälöinnin tarpeisiisi sopivaksi hyvin nopeallakin aikajänteellä.

Kumiluistiventtiilejä voidaan varustaa käyttökohteen vaatimin lisävarustein:
Jatkokara
Pneumaattinen toimilaite
Ruuvivaihde
Sähkötoimilaite

 

Lauhteenpoistimet

Lauhteenpoistin toimii höyryjärjestelmissä lauhteenpoistotehtävissä. Erilaiset lauhteenpoistinmallit takaavat toiminnan erilaisissa käyttökohteissa, ja niiden käyttö vähentää putkistoissa tapahtuvia nesteiden aiheuttamia paineiskuja. Lisäksi osa lauhteenpoistinmalleista toimii myös höyryjärjestelmän ilmanpoistimena, mikä puolestaan vähentää putkistoissa syntyviä ilmataskuja. Oikein valittu lauhteenpoistin takaa muiden putkiston laitteiden moitteettoman toiminnan.
Lauhteenpoistinvalikoimamme sisältää useita eri koko- ja paineluokkia.

Tekniset tiedot:

Mallit Materiaalit
 BI-metallipoistin  Haponkestävä teräs
 Suurtehopoistin  Pallografiittivalurauta
 Termodynaaminen poistin  Seosteräkset
 Terminen poistin  Teräs
 Uimuripoistin  Valurauta
 

Levyluistiventtiilit

Levyluistiventtiili on teollisuusventtiili, jota käyttää erityisesti paperiteollisuus, kaivosteollisuus ja bioenergialaitokset. Levyluistiventtiili soveltuu putkistoihin, joissa on matala paine ja lämpötila. Käyttökohteita ovat esimerkiksi paperiteollisuuden massaputket ja jäteveden puhdistamot, missä on matala paine ja aine on seosperäistä.
Levyluistiventtiilejä voidaan käyttää eri väliaineiden kuten veden, ilman ja neutraalien kaasujen kanssa. Lisäksi levyluistiventtiili soveltuu käytettäväksi kiinteiden aineiden kuten jauhojen ja massojen kanssa.
Levyluistiventtiilit ovat saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Materiaalit Tiivisteet Varusteet
Haponkestävä teräs Pehmeät tiivisteet Kahvalla
Superduplex Metallitiivisteet Ketjupyörällä
Valurauta Käsipyörällä

Lisäpalvelut:
Econoston oma kokoonpanopalvelu mahdollistaa tuotteen räätälöinnin tarpeisiisi sopivaksi hyvin nopeallakin aikajänteellä.

Levyluistiventtiilit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimin lisävarustein:
Hydraulinen toimilaite
Pneumaattinen toimilaite
Sähkötoimilaite

 

Lämpötilansäätimet

Lämpötilansäädinvalikoima kattaa omavoimaiset, sähköiset ja pneumaattiset säätimet, joiden tehtävänä on lämpötilan säätäminen prosessin haluttuun lämpötila-arvoon. Lämpötilansäädin sekä lämmittää että jäähdyttää prosessin lämpötilaa tarpeen mukaisesti. Lämpötilansäädinvalikoima on monipuolinen ja oikein valittu säädin turvaa prosessien jatkuvan ja luotettavan toiminnan.
Valikoimamme lämpötilansäätimet soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten höyryn, kaukolämmön, öljyn, veden ja meriveden kanssa.

Lämpötilansäädinvalikoima on saatavilla eri kokoluokissa.

Tekniset tiedot:

Liitäntä Mallit Materiaalit
Hitsattava Omavoimainen Alumiinipronssi
Kiertein Pneumaattinen Haponkestävä teräs
Laipoin Sähköinen Pallografiittivalurauta
Kaikkia malleja ohjataan eri termostaateilla Pronssi
Teräs
Valurauta
 

Läppäventtiilit

Läppäventtiili on monipuolisuutensa vuoksi suosittu teollisuusventtiili erilaisissa vaativissakin käyttökohteissa, joissa tarvitaan suurempia kokoja paineluokkien pysyessä matalina. Kevyempi rakenne verrattuna esimerkiksi palloventtiiliin tuo etuja etenkin suuremmissa kokoluokissa liikuttaessa. Läppäventtiili soveltuu käytettäväksi esimerkiksi laivojen isoissakin putkistoissa, joissa venttiilin täytyy kestää merivettä. Läppäventtiilin käyttö on mahdollista sekä auki-kiinni periaatteella että osittaisella tarpeen mukaan arvioidulla säädöllä.

Valikoimamme läppäventtiilit soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten öljyn, paineilman, veden, glykolin ja meriveden kanssa. Läppäventtiilit sopivat myös kaukolämpöputkistoihin sekä hygieniahyväksynnän saaneet läppäventtiilit elintarvike- ja lääketeollisuuteen.

Läppäventtiilit ovat saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Mallit Varusteet Runkomateriaalit Vuorauskumimateriaalit
Laipallinen Jatkokaralla Alumiinipronssi EPDM
Laippojen väliin (wafer) Ketjupyörällä Duplex metalli
Lug- malli Käsivivulla Haponkestävä teräs NBR
Uraliitäntä Käsipyörällä Pallografiittivalurauta PTFE
Toimilaittein Pronssi silikoni
Säätökeilalla Valurauta viton ym

Lisäpalvelut:
Econoston oma kokoonpanopalvelu mahdollistaa tuotteen räätälöinnin tarpeisiisi sopivaksi hyvin nopeallakin aikajänteellä.

Läppäventtiilit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimin lisävarustein:
Auki-kiinni rajat (saatavana myös ATEX / EX)
Hydraulinen toimilaite
Pneumaattinen toimilaite (ATEX / EX), voidaan varustaa myös asennoittimella
Sähkötoimilaite (saatavana myös ATEX / EX)

 

Magneettiventtiilit

Magneettiventtiileitä käytetään lukuisissa sovelluksissa teollisuudessa, laitevalmistuksessa ja kiinteistöautomaatiossa. Löydämme teille sopivan venttiilin laajasta valikoimastamme erilaisiin käyttökohteisiin.

Tuotevalikoimastamme löytyvät venttiilit vedelle, ilmalle, höyrylle, polttoaineille jne. Valikoimassamme myös ATEX ja kaasuhyväksytyt mallit.

Saatavana 2-, 3- ja 5-tie magneettiventtiilit, eri materiaaleista (messinki, haponkestävä, teräs). Valikoimassamme myös suuret laipalliset koot DN200 asti.

Pulssiventtiilivalikoima suodatinjärjestelmiin on kattava: putkikoot ¾”-3”, valmiit tankkijärjestelmät ja ajastinyksiköt niiden ohjaukseen.

 

Nestepinnanosoittimet

Nestepinnanosoitin- ja virtauksenosoitinvalikoimat sisältävät tuotteita käytettäväksi höyrykattiloissa ja erilaisissa säiliöissä. Nestepinnanosoitin osoittaa, millä korkeudella nesteen pinta kattilassa tai säiliössä on. Virtauksenosoitin puolestaan näyttää näkölasin avulla väliaineen kulkemisen putkistossa ja lisäosana saatava pyörivä roottori auttaa havaitsemaan väliaineen liikkeen.

Nestepinnanosoitin- ja virtauksenosoitinvalikoiman tuotteet soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten veden, meriveden, öljyn, kemikaalien ja kanssa. Esimerkiksi magneettiset nestepinnanosoittimet soveltuvat käytettäväksi polttoaineen ja vaarallisten nesteiden kanssa.

Nestepinnanosoitin- ja virtauksenosoitinvalikoima on saatavilla useissa eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Mallit Materiaalit
Magneettinen nestepinnanosoitin Duplex
Heijastuslasillinen nestepinnanosoitin Haponkestävä teräs
Kierteellinen nestepinnanosoitin Pallografiittivalurauta
Yksi- ja kaksilasillinen virtauksenosoitin Pronssi
Pallomalli Teräs
Siipipyörällä
Vuoratut mallit (esim. PTFE)
 

Paineenalennusventtiilit

Paineenalennusventtiilivalikoima kattaa omavoimaiset, sähköiset ja pneumaattiset venttiilit, joiden tehtävänä on alentaa painetta putkistossa ennalta määritettyyn paineeseen.

Paineenalennusventtiili toimii putkistossa siten, että se alentaa ensiöpuolen paineen (P1) haluttuun toisiopuolen paineeseen (P2).

Valikoimamme paineenalennusventtiilit soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten esimerkiksi höyryn, lauhteen, öljyn, kemikaalien, paineilman, veden, meriveden ja kaasun kanssa. Paineenalennusventtiilit on saatavilla useissa eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Liitäntä Mallit Materiaalit
Kiertein Jousivoimainen Haponkestävä teräs
Laipoin Omavoimainen Pallografiittivalurauta
Liittimin Pneumaattinen Pronssi
Sähköinen Teräs
Valurauta

Paineenalennusventtiilien lisäksi valikoimastamme löytyy paineenpitoventtiilejä sekä paineensäädinventtiilejä.

 

Painemittarit ja lämpömittarit

Painemittarit osoittavat paineen tason esimerkiksi erilaisissa säilöissä ja putkistoissa. Lämpömittarit puolestaan osoittavat esimerkiksi säiliön tai putkiston lämpötilan. Valikoimassamme olevat painemittarit ja lämpömittarit ovat monipuolisesti eri teollisuuden aloilla käytettäviä laadukkaita apulaitteita, joiden avulla prosessien tarkkailu on sujuvampaa. Painemittari on esimerkiksi mahdollista glyseriini-vaimentaa, mikä tasoittaa pulssimaista painetta ja värinää.

Valikoimamme painemittarit ovat saatavilla eri paineille ja lämpötilamittarit hyvin vaihteleville lämpötiloille.

Tekniset tiedot:

Mallit Materiaalit
Eri kokoluokan tauluilla Haponkestävä teräs
Taka- sekä alalähtöiset mittarit Messinki
Glyseriini- sekä silikonivaimennetut mittarit Ruostumaton teräs

Lisäpalvelut:
Glyseriinivaimennus
Silikonivaimennus
Ylä- ja alarajahälytyksillä

 

Paljetasaimet

Paljetasainvalikoima sisältää tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Metallipaljetasain kompensoi putkiston lämpöliikkeitä, mekaanista värähtelyä ja ääntä. Metallipaljetasain voidaan asentaa esimerkiksi kaukolämpöputkistoon tai laivan putkistoon. Kumipaljetasain puolestaan kompensoi putkiston laajenemista sekä toimii melun ja värinän vaimentajana. Kumipaljetasain on monipuolisesti käytettävä tuote, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi voimalaitosten putkistoissa, laivanrakennuksessa ja erilaisissa säiliöissä.
Paljetasainvalikoimamme tuotteet soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten esimerkiksi veden, glykolin, kemikaalien, öljyn ja höyryn kanssa. Paljetasainvalikoima sisältää eri koko- ja paineluokkia.

Tekniset tiedot:

Mallit Kumipaljetasainten paljemateriaali Metallipaljetasain paljemateriaali
Paljetasain laipoin EPDM Ruostumaton teräs
Paljetasain kiertein NBR Haponkestävä teräs
Hitsattava paljetasain PTFE Paljetasainvalikoiman laippamateriaalit ovat saatavilla ruostumattomana teräksenä, haponkestävänä teräksenä ja teräksenä.
Viton

Lisäpalvelut:
Paljetasaimet voidaan valmistaa asiakkaan käyttökohteen mittojen mukaan.

 

Palloventtiilit

Palloventtiili on monipuolinen teollisuusventtiili, jota voidaan käyttää eri teollisuuden aloilla eri tarpeisiin. Laaja valikoima malleja ja materiaaleja takaa, että eri käyttökohteisiin löytyy sopiva palloventtiili. Tyypillinen käyttökohde palloventtiilille on esimerkiksi teollisuuden erikoiskohteet, joissa vaaditaan erikoismateriaaleja.

Valikoimamme palloventtiilit soveltuvat useille eri väliaineille kuten esimerkiksi vedelle, höyrylle, lauhteelle, öljylle ja kemikaaleille. Lisäksi valikoimassa on erikoispalloventtiilejä syttyviä materiaaleja sisältäviin putkistoihin. Nämä palloventtiilit jatkavat toimintaansa, vaikka putkistossa sattuisi tulipalo. Palloventtiilit on saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Liitännät Mallit Materiaalit
Clamp-liitäntä ATEX Haponkestävä teräs
Hitsausyhtein Fire Safe Messinki
Laipoin Happipestyt Pallografiittivalurauta
Kiertein Supistetulla aukolla Pronssi
Täysaukolla Seosteräkset
Teräs
Valurauta

Lisäpalvelut:
Econoston oma kokoonpanopalvelu mahdollistaa tuotteen räätälöinnin tarpeisiisi sopivaksi hyvin nopeallakin aikajänteellä.

Palloventtiilit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimin lisävarustein:
Auki-kiinni rajat
Hydraulinen toimilaite
Pneumaattinen toimilaite, voidaan varustaa asennoittimella
Sähkötoimilaite

 

Pneumaattiset ja sähköiset säätöventtiilit

Automaatioventtiilit ohjaavat sähköisen tai pneumaattisen asennoittimen avulla eri teollisuuden prosessien painetta ja lämpötilaa.

Sähköiset automaatioventtiilit ovat puolestaan varustettu sähköisellä toimilaitteella ja ne hoitavat prosessien paineen ja lämpötilan ohjauksen.

Pneumaattiset ja sähköiset säätöventtiilit soveltuvat käytettäväksi eri käyttökohteissa. Ne käyvät mm. höyrylle, lauhdevesille, eri käyttövesille ja eri öljyille.

Liitäntä Materiaalit
Laipoin Valurauta
Kiertein Pallografiittivalurauta
Hitsattava Teräs
Haponkestävä teräs
Erikoisteräkset
 

Pohjaventtiilit

Pohjaventtiilit toimivat putkistoissa siten, että ne estävät veden takaisinvirtauksen. Pohjaventtiilit sopivat käytettäväksi esimerkiksi imupumppujen yhteydessä.

Valikoimamme pohjaventtiilit soveltuvat käytettäväksi vesien ja eri nesteiden kanssa. Pohjaventtiilit ovat saatavilla eri koko- ja paineluokissa. Sihdin koko ja materiaali on valittavissa käyttökohteen mukaan.

Tekniset tiedot:

Liitäntä Materiaalit
Laipoin Epoksoitu
Kiertein Haponkestävä teräs
Pallografiittivalurauta
Pronssi
Teräs
Valurauta
 

Pronssiventtiilit

Pronssiventtiilit sisältävät venttiilejä eri ryhmistä: sulkuventtiilit, suodattimet, erilaiset säätimet ja varoventtiilit. Pronssiventtiili kestää merivettä, joten siksi se on hyvin suosittu erityisesti meriteollisuuden saralla.

Pronssiventtiilivalikoimamme on laaja ja varastoimme pronssituotteita eri tuoteryhmistä, joten nopeatkin toimitukset meriteollisuuden tarpeisiin onnistuvat.

Tekniset tiedot:

Mallit
Istukkaventtiili
Kiilaluistiventtiili
Laitaventtiili
Läppäventtiili
Myrskyventtiili
Nestepinnanosoitin
Paineenalennusventtiili
Palloventtiili
Pohjaventtiili
Suodatin / Imukori (mud box)
Takaiskuventtiili
Varoventtiili

Lisäpalvelut:
Econoston oma kokoonpanopalvelu mahdollistaa tuotteen räätälöinnin tarpeisiisi sopivaksi hyvin nopeallakin aikajänteellä.

Osa pronssiventtiilivalikoimasta voidaan varustaa käyttökohteen vaatimin lisävarustein:
Hydraulinen toimilaite
Pneumaattinen toimilaite
Sähkötoimilaite

 

Suodattimet

Suodatin suojaa teollisuuden toimintaprosesseja suodattamalla epäpuhtaudet käytetystä väliaineesta. Oikeanlainen suodatin säästää huoltokustannuksissa ja pidentää muun laitteiston käyttöikää.

Suodatinvalikoimamme soveltuu käytettäväksi höyryn ja useiden eri nesteiden kanssa. Suodatinvalikoima on saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Liitäntä Mallit Materiaalit
Hitsausyhtein Kulmamalli Epoksoitu suodatin
Kiertein Suoramalli Haponkestävä teräs
Laipoin Y-malli Pallografiittivalurauta
Pronssi
Teräs
Valurauta

Lisäpalvelut:
Mahdollisuus epoksoida suodatin. Epoksoituna suodatin soveltuu esimerkiksi puhtaalle vedelle.

Valmistamme myös isoja suodinsäiliöitä muun muassa kaukolämmön käyttöön.

Suodattimia on saatavilla eri sihtiaukoin ja painemittausyhteillä varustettuna.

 

Takaiskuventtiilit

Takaiskuventtiilit ovat moneen käyttökohteeseen soveltuvia teollisuus- ja kunnallistekniikkatuotteita, minkä tehtävänä on estää putkistossa takaisinvirtausta.
Valikoimamme takaiskuventtiilit soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten esimerkiksi veden, höyryn, lauhteen, öljyn, ilman ja kaasun kanssa. Takaiskuventtiilit ovat saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Liitäntä Mallit Materiaalit
Hitsausyhtein Heiluri Haponkestävä teräs
Kiertein Istukka Pallografiittivalurauta
Laipoin Lautanen Pronssi
Laippojen väliin Pallo Teräs
Uraliitäntä Valurauta
 

Tiivisteet

Toimitamme KLINGER®-tiivisteitä teollisuuden kaikille aloille. Varastoimme tiivisteitä Kuopiossa, joten nopeatkin toimitukset onnistuvat.

Yleisimmät teollisuuden laippatiivisteet ovat kuitutiivisteitä. Kemikaalikohteissa yleisin laippatiivistemateriaali on PTFE. Monikäyttöistä PTFE laippatiivistettä käytetään myös, kun halutaan standardoida laitoksen tiivistevalikoima mahdollisimmat suppeaksi.

Korkeammilla lämpötiloilla käytetään grafiitti- ja keraamisia micatiivisteitä. Korkeammilla paineilla käytetään semimetalli, metalli ja spiraalitiivisteitä.

Tekniset tiedot:

Mallit
KLINGER® top-chem PTFE-tiivisteet
KLINGERsil® kuitutiivisteet
KLINGER® grafiitti- ja micatiivisteet
KLINGER® metalli- ja semimetallitiivisteet

 

 

Toimilaiteventtiilit

Toimilaiteventtiilit ovat tyypillisiä tuotteita automatisoiduissa kohteissa niin teollisuuden kuin kunnallistekniikankin puolella. Toimilaiteventtiilit ovat laaja tuoteryhmä, joka mahdollistaa nykyaikaiset tehokkaat resursseja säästävät prosessit.
Toimilaiteventtiilit ovat saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Mallit
 Toimilaiteventtiilit käsittävät miltei koko tuotevalikoimamme.

Lisäpalvelut:
Econoston oma kokoonpanopalvelu mahdollistaa tuotteen räätälöinnin tarpeisiisi sopivaksi hyvin nopeallakin aikajänteellä. Täydellinen kokoonpanopalvelu sisältää kokoonpanon ja testauksen.

 

Varoventtiilit

Varoventtiilin tehtävänä on suojella laitteistoja ylipaineelta. Jokainen varoventtiili mitoitetaan väliaineen ja prosessin mukaan. Kaikkia varoventtiilimalleja säädetään kohteen vaatimaan paineeseen. Varoventtiili toimii esimerkiksi höyry- tai lämpökattilan päällä tarkkaillen, että paine pysyy alle säädetyn paineen. Lisäksi varoventtiilejä käytetään putkistojen ja eri laitteiden suojaamiseen ylipaineelta.
Valikoimamme varoventtiilit soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten esimerkiksi höyryn, lauhteen, öljyn, kemikaalien, paineilman, veden, meriveden ja kaasujen kanssa.

Varoventtiilit ovat saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Varolaitevalikoima kattaa myös yli- ja alipainesuojat.

Tekniset tiedot:

Liitäntä Mallit Materiaalit
Clamp-liitäntä Kulmamalli Haponkestävä teräs
Hitsausyhtein Suojapalkeella Hastelloy
Kiertein Suoramalli Messinki
Laipoin (ANSI, DIN) Pallografiittivalurauta
Pronssi
Teräs
Valurauta

Lisäpalvelut:
Econoston oma kokoonpanopalvelu mahdollistaa tuotteen räätälöinnin tarpeisiisi sopivaksi hyvin nopeallakin aikajänteellä.

Varoventtiilien säätäminen on osaamisalaamme ja teemme sen vuosien ammattitaidolla.

Varoventtiilit ovat saatavilla myös DEKRAn ja Inspectan tarkastustodistuksilla.

 

Ylivirtausventtiilit

Ylivirtausventtiili on käytännössä huoltovapaa venttiili usealle eri teollisuuden alalle. Ylivirtausventtiilin tarkoituksena on suojata ensiöpuolen putkistoa ylipaineelta vapauttamalla painetta purkupuolelle.

Valikoimamme ylivirtausventtiilit soveltuvat käytettäväksi usean eri väliaineen kuten esimerkiksi höyryn, lauhteen, öljyn, kemikaalien, paineilman, veden, meriveden ja kaasun kanssa.

Ylivirtausventtiilit ovat saatavilla eri koko- ja paineluokissa.

Tekniset tiedot:

Liitäntä Mallit Materiaalit
Hitsausyhtein Kulmamalli Haponkestävä teräs
Kiertein Paljetiivisteinen Pallografiittivalurauta
Laipoin Poksitiivisteinen Pronssi
Suoramalli Teräs
Valurauta
 

Leval-tuotteet

Voimalaitosten, laivojen ja
kunnallistekniikan apulaitteita

Leval-tuotteet palvelevat voimalaitosten, laivojen ja kunnallistekniikan tarpeita. Leval-tuotteiden tuotannosta 90% on Suomessa, mikä mahdollistaa asiakkaan / suunnittelijoiden tarpeiden tarkan huomioimisen.

Leval-tuotteiden valikoima on laaja sisältäen apulaitteita höyrylle, lauhteelle, kuumaöljylle ja muille nesteille. Tarjottu tuote voidaan varustaa haluamillanne lisälaitteilla, joita Econosto Oy runsaasti varastoi.

Leval-tuotteista löytyy mm.:

  • höyry- ja lauhdetukit
  • ulospuhallussäiliöt
  • kaukolämpösuodinsäiliöt DN 50-1000 kokoina
  • kokonaislämmönsiirrinkoneikot
  • näytejäähdyttimet

Leval tuotevalikoimaan pääset tästä.

 

Teollisuusakut

Akkuvalikoimamme pitää sisällään akkuja teollisiin tarpeisiin. Teollisuusakkuja käytetään väestönsuojissa, sairaaloissa, paperiteollisuudessa varavoimalähteenä ja yleisesti kaupunkien vaihtelevissa kohteissa.

Valikoima
Erikoisparistot
Hyytelöakut / AGM-akut
Paikallisakut
Paloilmoitinakut
Pyörätuolinakut
Siivouskoneenakut
Trukkiakut
Turvavaloakut
 Varaajat
Varavaloakut
Varavoima-akut

 

 
 

Kustomoidut kokonaisuudet

Pyydä tarjous haluamastasi tuotekokonaisuudesta.
Puhelin 017 262 3555 ma–pe 8:00–16:00