Luotettava ja joustava venttiilitoimittaja jo yli 30 vuoden ajan

Econosto Oy perustettiin vuonna 1987, ja vuodesta 1990 lähtien olemme olleet vahvasti mukana kotimaan venttiilimarkkinoilla. Vuodesta 2022 alkaen olemme olleet osa maailmanlaajuista KLINGER-yhtiötä – tämä vahventaa tarjoamaamme ja palveluamme entisestään.

Econoston toimipaikka on Kuopiossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimintaperiaatteemme on alusta saakka ollut tarjota yrityksille yksilöllistä palvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa, että haluamme aidosti tuntea yritystoimintaasi liittyvät tarpeet. Olemme joustava ja luotettava kumppani, johon yrityksesi voi ottaa yhteyttä milloin ja minkä asian tiimoilta tahansa.

Olemme vuosien varrella kehittäneet tuotevalikoimaamme ja sisällyttäneet siihen korkealaatuisia venttiileitä, toimilaitteita ja säätimiä. Toimitamme tuotteitamme eri aloilla toimiville asiakkaillemme Suomessa ja ympäri maailman. Laadun varmistavat laatusertifikaatit sekä pitkä kokemuksemme alalla.

Econosto Oy on monipuolinen venttiilitalo, ja meiltä löytyy myös erikoisosaamista, kuten varolaitteiden ja toimilaitteiden säätöä yrityksesi tarpeiden mukaan. Kysy lisää palveluistamme – palvelemme yritystäsi suomeksi ja englanniksi.

Joustava ja luotettava kumppani – palveluksessasi, aidosti!

Valtava valikoima,
varma toimitus

Kun tarvitset venttiileihin liittyvää asiantuntemusta, ota yhteyttä! Asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää laajasta tuote- ja palveluvalikoimastamme.