Econosto Oy

 

 

Luotettava ja joustava
venttiilitoimittaja jo yli
30 vuoden ajan

Econosto Oy perustettiin vuonna 1987 ja se on vuodesta 1990 lähtien ollut vahvasti mukana kotimaan venttiilimarkkinoilla. Vuodesta 2022 Econosto Oy on ollut osa maailmanlaajuista KLINGER- perheyhtiötä. Econoston toimipaikka on Kuopiossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimintamme periaate on alusta asti ollut tarjota yrityksellesi yksilöllistä palvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että haluamme tuntea yrityksesi toiminnan ja tarpeet aidosti. Arvoihimme kuuluu olla joustava ja luotettava kumppani, johon yrityksesi voi ottaa yhteyttä milloin tahansa, minkä asian tiimoilta tahansa.

Olemme vuosien varrella kehittäneet tuotevalikoimaamme ja valinneet korkealaatuisia venttiileitä, toimilaitteita ja säätimiä, joita toimitamme eri alojen asiakkaillemme Suomessa ja ympäri maailman. Laadun varmistavat laatusertifikaatit sekä pitkä kokemuksemme alalla.

Econosto Oy on monipuolinen venttiilitalo ja meiltä löytyy myös erikoisosaamista kuten varolaitteiden ja toimilaitteiden säätöä yrityksesi tarpeiden mukaan. Tästä ja muista palveluistamme kannattaa kysyä lisää. Palvelemme yritystäsi suomeksi ja englanniksi.

Joustava ja luotettava kumppani – palveluksessasi, aidosti!

tilaajavastuu

Kaipaatko lisätietoa? Me palvelemme, puhelin 017 262 3555 ma–pe 8:00–16:00