Econoston perustaja ja toiminnan luotsaaja jää hyvin ansaitulle eläkkeelle

Econoston vuonna 1987 perustanut Martti Lehto jää hyvin ansaitulle eläkkeelle pitkän ja ansiokkaan työuran jälkeen. Martti aloitti myyntityöt vuonna 1963 eli hän ehti viettää myynnin parissa muutamaa kuukautta vajaa 60 vuotta. Tämä 60 vuotta on ollut Martille erittäin mielenkiintoista teknisen kehityksen aikakautta, joka yhä vaan jatkuu.

Martin sanonta ”venttiilimies on aina venttiilimies” on pitänyt hyvin paikkansa hänenkin kohdallaan. Hän on toiminut venttiileiden ja niihin liittyvien laitteiden parissa melkein koko myyntiuransa ajan. Marttia ei siis turhaan ole nimitetty venttiileiden käveleväksi tietopankiksi! Lähellä Martin sydäntä on ollut venttiilimyynnin lisäksi erilaisten koneikkojen suunnittelu. Martti onkin aina halunnut kuunnella asiakkaiden tarpeita ja toiveita tarkalla korvalla, ja on sitten työssään toiminut niiden mukaan. Koko Econoston toiminta on myös aina pohjautunut tähän haluun palvella asiakkaita aidosti ja monipuolisesti.

”Kaikkein hienointa ja rakentavinta vuosien varrella ovat olleet itse asiakaskontaktit. Suurin osa on kestänyt jo vuosikymmeniä, ja yhteistyö toimii edelleen. Tästä haluan antaa suuret kiitokset kaikille. Työ ei saa olla pakkopullaa, vaan siitä tulee nauttia ja itselleni suola on ollut hyvien asiakaskontaktien lisäksi mukava työporukka.”, Martti kertoo.

Kiitämme koko Econoston henkilökunnan puolesta Marttia opeista ja ohjauksesta, joita olemme vuosien varrella saaneet osaksemme. Lisäksi toivotamme antoisia ja aktiivisia eläkepäiviä! Econoston toiminta jatkuu osana maailmanlaajuista Klinger- perheyhtiötä, mikä tarjoaa asiakkaillemme pääsyn yhä monipuolisempaan tuotevalikoimaan tutun Econosto-porukan kanssa.