Econosto Oy

 

 

Ajankohtaista

Pitkän ja ansiokkaan työuran jälkeen eläkkeelle

2syys, 2021

Pitkän ja ansiokkaan työuran Econostolla tehnyt Timo Korhonen jäi eläkkeelle 31.8.2021.

Timo ehti olla Econostolla myyntitöissä miltei 30 vuoden ajan. Tänä aikana hän toimi monipuolisesti

eri teollisuuden alojen parissa ja palveli asiakkaita ammattitaidolla. Koko työyhteisömme toivottaa

Timolle antoisia eläkepäiviä!

 

”Kiitän kaikkia asiakkaita pitkästä ja hyvästä yhteistyöstä. Aloitin Econostolla vuonna 1993 myynnissä ja paljon

on tullut nähtyä ja koettua. On ollut mielenkiintoista työskennellä eri alojen ja asiakkuuksien parissa. Nyt siirryn eläkkeelle ja

muut Econoston myyjät jatkavat asiakkuuksieni parissa.” (TK 2.9.2021)

 

Econoston myynnin yhteystiedot

Lämmityskauden käynnistyessä laitteistot ovat kovalla käytöllä

13elo, 2021

Varoventtiilit ja säätötyöt

Syksyn saapuessa ja kelien viilentyessä lämpölaitosten kattilat alkavat taas toimimaan täydellä teholla. Econostolta löytyy kattava valikoima varoventtiileitä laitosten tarpeisiin. Varastoimme useampaa eri mallia ja materiaalia kierteellisistä laipallisiin.

Suoraan varastostamme löytyvät koot R1/4″-3″ ja DN15/25 – DN100/150. Saamme toimitettua myös tätä isompia varoventtiilikokoja kuten DN400/500 tilauksesta.

Säätötoimenpiteet onnistuvat meiltä nopeasti ja saamme avautumispaineeltaan sopivaksi säädetyn varoventtiilin lähtemään meiltä jopa saman päivän aikana kohteeseesi. Pyydettäessä tarjoamme myös avautumispainetodistukset sekä virallisten luokituslaitosten todistukset.

Tutustu varoventtiilivalikoimaamme

Yhteyden asiantuntevaan myyntiimme saat joko puhelimitse 017 2623 555 tai ottamalla yhteyttä suoraan myyjiemme puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin.

 

 

Asennusvalmis venttiili-toimilaitekokonaisuus

Kokonaispaketteja kysytään yhä enemmän. Käyttökohteet ovat vaihtelevia ja siten myös vaatimukset venttiileille ja toimilaitteille asiakaskohtaisia. Oma kokoonpanopalvelumme mahdollistaa tuotteiden räätälöinnin ja laaja varastomme sekä tehokas toimittajaverkostomme takaavat sen, että juuri oikeat osat ovat saatavilla tarpeisiisi.

Asennamme ja testaamme niin pneumaattiset, hydrauliset kuin sähköisetkin toimilaitteet venttiileihin tarvittavine lisäosineen siten, että huoleksesi jää ainoastaan kohteessa asennus linjastoon.

Toimitimme viime vuonna n. 3000 kpl venttiili-toimilaitepaketteja asiakkaillemme ympäri maailman. Anna meidän siis hoitaa homma ja säästä resurssejasi! Asiantunteva myyntimme auttaa sinua oikeanlaisen venttiilin ja oikeanlaisten osien valinnassa.

 

 

Uusi hinnasto ilmestymässä

Econoston uusi hinnasto ilmestyy syyskaudella 2021. Hinnasto tulee palvelemaan samalla tuotekatalogina kuten vuonna 2018 julkaistu hinnastommekin. Tulet erottamaan hinnaston kannen väristä ja olemme tehneet myös sisältöön joitakin muutoksia.

Varmista, että saat uuden hinnastomme lähettämällä meille tietosi osoitteeseen: info(at)econosto.fi 

Olemme vahvistaneet sähköteknistä osaamistamme!

7kesä, 2021

Econostolla aloittanut Harri Ahlqvist on tehnyt pitkän uran teollisuuden sähkölaitteiden parissa.

”Meillä oli kaivoon asennettuna Econostolta ostettu venttiili sähkötoimilaitteella. Olimme tekemässä käyttöönottoa ja saimme asiantuntevaa palvelua sähkötoimilaitteen kytkentään Harrilta. Ammattimies!”, kertoo tunnetun putki- ja kaivovalmistajan sekä monipuolisen rakennustarvikemaahantuojan yksikön päällikkö.

Sähköteknisissä kysymyksissä saat yhteyden Harriin vaihteen kautta 017 2623 555 tai kysymällä myynnistämme.

 

Kiilaluistiventtiilit korkealle paineelle

Yhteistyö maineikkaan ja jo yli 20 vuotta Euroopassa toimineen Armatury Groupin kanssa tuo valikoimaamme laadukkaat korkean paineen kiilaluistiventtiilit myös isoissa kokoluokissa (aina DN2000 asti). Pystymme nyt siis tarjoamaan entistä kattavammin tuotteet projekteihisi. Katso tästä esite.

 

Econostolla on toimistot nyt myös Lappeenrannassa ja Sastamalassa!

Econosto haluaa vahvistaa läsnäoloaan ja on sen vuoksi avannut myyntitoimistot Lappeenrantaan ja Sastamalaan.
Lappeenrannan toimistolla myynnissä toimii pitkän uran prosessiputkistojen parissa tehnyt Jari Munnukka. Lue lisää
Sastamalan toimistolla myyjänä on pitkää uraa energiateknologian puolella tehnyt Jari Toiviainen. Lue lisää

Ota yhteyttä hyvin palvelevaan myyntitiimiimme: yhteystiedot löydät sivuiltamme tai voit soittaa numeroon 017 2623 555. Vastaamme ja palvelemme aina!