Econosto Oy

 

 

Ajankohtaista

Econoston perustaja ja toiminnan luotsaaja jää hyvin ansaitulle eläkkeelle

5tammi, 2023

Econoston vuonna 1987 perustanut Martti Lehto jää hyvin ansaitulle eläkkeelle pitkän ja ansiokkaan työuran jälkeen. Martti aloitti myyntityöt vuonna 1963 eli hän ehti viettää myynnin parissa muutamaa kuukautta vajaa 60 vuotta. Tämä 60 vuotta on ollut Martille erittäin mielenkiintoista teknisen kehityksen aikakautta, joka yhä vaan jatkuu.

Martin sanonta ”venttiilimies on aina venttiilimies” on pitänyt hyvin paikkansa hänenkin kohdallaan. Hän on toiminut venttiileiden ja niihin liittyvien laitteiden parissa melkein koko myyntiuransa ajan. Marttia ei siis turhaan ole nimitetty venttiileiden käveleväksi tietopankiksi! Lähellä Martin sydäntä on ollut venttiilimyynnin lisäksi erilaisten koneikkojen suunnittelu. Martti onkin aina halunnut kuunnella asiakkaiden tarpeita ja toiveita tarkalla korvalla, ja on sitten työssään toiminut niiden mukaan. Koko Econoston toiminta on myös aina pohjautunut tähän haluun palvella asiakkaita aidosti ja monipuolisesti.

 

 

”Kaikkein hienointa ja rakentavinta vuosien varrella ovat olleet itse asiakaskontaktit. Suurin osa on kestänyt jo vuosikymmeniä, ja yhteistyö toimii edelleen. Tästä haluan antaa suuret kiitokset kaikille. Työ ei saa olla pakkopullaa, vaan siitä tulee nauttia ja itselleni suola on ollut hyvien asiakaskontaktien lisäksi mukava työporukka.”, Martti kertoo.

 

 

Kiitämme koko Econoston henkilökunnan puolesta Marttia opeista ja ohjauksesta, joita olemme vuosien varrella saaneet osaksemme. Lisäksi toivotamme antoisia ja aktiivisia eläkepäiviä! Econoston toiminta jatkuu osana maailmanlaajuista Klinger- perheyhtiötä, mikä tarjoaa asiakkaillemme pääsyn yhä monipuolisempaan tuotevalikoimaan tutun Econosto-porukan kanssa.

Lämmityskauden aikana laitteistot ovat kovalla käytöllä

20joulu, 2022

Varoventtiilit ja säätötyöt

Kylmien kelien saapuessa lämpölaitosten kattilat alkavat taas toimimaan täydellä teholla. Econostolta löytyy kattava valikoima varoventtiileitä laitosten tarpeisiin. Varastoimme useampaa eri mallia ja materiaalia kierteellisistä laipallisiin.

Suoraan varastostamme löytyvät koot R1/4″-3″ ja DN15/25 – DN100/150. Saamme toimitettua myös tätä isompia varoventtiilikokoja kuten DN400/500 tilauksesta.

Säätötoimenpiteet onnistuvat meiltä nopeasti ja saamme avautumispaineeltaan sopivaksi säädetyn varoventtiilin lähtemään meiltä jopa saman päivän aikana kohteeseesi. Pyydettäessä tarjoamme myös avautumispainetodistukset sekä virallisten luokituslaitosten todistukset.

Tutustu varoventtiilivalikoimaamme

Yhteyden asiantuntevaan myyntiimme saat joko puhelimitse 017 2623 555 tai ottamalla yhteyttä suoraan myyjiemme puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin.

 

 

Asennusvalmis venttiili-toimilaitekokonaisuus

Kokonaispaketteja kysytään yhä enemmän. Käyttökohteet ovat vaihtelevia ja siten myös vaatimukset venttiileille ja toimilaitteille asiakaskohtaisia. Oma kokoonpanopalvelumme mahdollistaa tuotteiden räätälöinnin ja laaja varastomme sekä tehokas toimittajaverkostomme takaavat sen, että juuri oikeat osat ovat saatavilla tarpeisiisi.

Asennamme ja testaamme niin pneumaattiset, hydrauliset kuin sähköisetkin toimilaitteet venttiileihin tarvittavine lisäosineen siten, että huoleksesi jää ainoastaan kohteessa asennus linjastoon.

Toimitimme viime vuonna n. 3000 kpl venttiili-toimilaitepaketteja asiakkaillemme ympäri maailman. Anna meidän siis hoitaa homma ja säästä resurssejasi! Asiantunteva myyntimme auttaa sinua oikeanlaisen venttiilin ja oikeanlaisten osien valinnassa.

 

 

KLINGER Finland Oy on Econosto Oy:n uusi omistaja

7syys, 2022

Suomalainen venttiilimaahantuoja Econosto Oy on nyt osa KLINGERiä

Tuotevalikoima: korkealaatuisia venttiileitä nestepinnanosoittimia toimilaitteita

mudanerottimia höyry- ja paineratkaisuja

2022-09-07

Ostamalla Econosto Oy:n, KLINGER Finland Oy lisää tuotetarjontaansa ja vahvistaa läsnäoloansa Suomen markkinoilla. Econosto Oy:llä on vahva markkina-asema päivittäiskaupassa (MRO) ja projekteissa monilla teollisuusaloilla, etenkin laivanrakennuksessa.

Econosto Oy:n perustaja Martti Lehto näki, että sulauttamalla perheyrityksensä toiseen isompaan perheyritykseen, olisi looginen tapa yritykselle kasvaa pysyen samalla uskollisena arvoilleen.  Hän oli erityisesti kiinnostunut varmistamaan, että yritystoimintansa jatkuu hyvissä käsissä.

KLINGER Finland Oy:n toimitusjohtaja Markku Ivanoff, uskoo tämän olevan erityisen hyödyllinen yrityskauppa kotimaan liiketoiminnan kannalta. KLINGER Finland Oy toivottaa Econosto Oy:n teamin erittäin tervetulleeksi osaksi KLINGER perhettä.

 

“Econosto Oy keskittyy korkealaatuisiin tuotteisiin ja asiakastyytyväisyys on yrityksessä etusijalla. Tällä asiakaslähtöisellä ajattelutavalla, yritys sopii mainiosti ryhmäämme.”           

Markku Ivanoff, KLINGER Finland Oy:n toimitusjohtaja

 

 

 

 

 

Esa Virtanen tulee toimimaan Econosto Oy:n toimitusjohtajana ja tulee kehittämään edelleen liiketoimintaa, yhdessä Tanja Lehdon (kehitysjohtaja), Toni Ålanderin (myyntijohtaja) ja ammattitaitoisen Econosto Oy:n henkilökunnan kanssa. Perustajat Martti ja Ulla Lehto jäävät yrityksen palvelukseen ja antavat opastusta , kun Econosto Oy jatkaa KLINGER Finland Oy:n tytäryhtiönä. Nykyinen henkilökunta ja liiketilat jatkavat asiakkaidemme palvelua entiseen malliin.

 

 

 

Daniel Schibli (CEO, KLINGER Group, vasemmalla) ja Martti Lehto (entinen osakkeenomistaja ja COO, Econosto Oy) odottavat Econosto Oy:n lupaavaa tulevaisuutta.

 

Aito suomalainen erikoisosaaja venttiileissä niin päivittäis- kuin myös projektiliiketoiminnassa

Econosto Oy perustettiin 1987 ja siitä lähtien on ollut Lehto perheen yksityisomistuksessa. Yritys sijaitsee Kuopiossa ja liiketilaa on n. 4,000 neliömetriä.  He ovat erikoistuneet toimittamaan korkealaatuisia venttiileitä, nestepinnanosoittimia, toimilaitteita, paljetasaimia ja mudanerottomia, lisäksi höyry- ja paineratkaisuja laivanrakennukseen, valmistavaan teollisuuteen, voimalaitoksiin ja jälleenmyyjille.

Econosto Oy on aina keskittynyt tuottamaan korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Tänään yrityksellä on 100 asiakasta useista toimialoista. Yksilöllinen ja henkilökohtainen palvelu asiakkailleen on heille korkein prioriteetti. Yli 50% Econosto Oy:n toimituksista ovat räätälöityjä kokoonpanoja, suunniteltu ja asennettu asiakkaan tarpeen mukaan. Erilaiset palvelut paikan päällä, kuten asennus, suunnittelu ja kalibrointi mahdollistavat Econosto Oy:tä varmistamaan asiakastyytyväisyyden tuotetoimituksien jälkeenkin. Varastointipalvelut ja erilaiset logistiset vaihtoehdot tukevat toimitusketjuhaasteissa, tämä on erityisen tärkeää pandemian jälkeisessä palveluliiketoiminnassa.

 

 

“Olen iloinen, että täydellinen kumppani löytyi Econosto Oy:n tulevaisuudelle. Heti alusta tunsimme jo erittäin hyvän henkilökemian keskenämme. Odotan innolla yhteistä ja lupaavaa tulevaisuuttamme.”

Martti Lehto, Econosto Oy:n Operatiivinen johtaja ja entinen osakas

 

 

 

 

“Econosto Oy on erittäin hyvin täydentävä yritysosto tuotteiden, teollisuuden, markkinasuuntautuneisuuden, asiakkaiden ja sijainnin suhteen. Olemme erittäin iloisia, että olemme saaneet heidät mukaan ryhmäämme.” Daniel Schibli, KLINGER Group:n toimitusjohtaja

“Perheomisteisen asiakaslähtöisen yrityksen ja kansainvälisen markkinajohtajan resurssien yhdistelmä tulee epäilemättä vahvistamaan palvelukokonaisuutta koko Econosto Oy:n ja KLINGER Finland Oy:n asiakaskunnalle. “

 

 

Econosto Oy lyhyesti:

Econosto Oy sijaitsee Kuopiossa.

Yritys on perustettu 1987.

Tiloihin kuuluu varastotilat, asennusalue ja toimistotilat, yhteensä n. 4000 neliömetriä.

 

Yhteyshenkilöt mainittu artikkelissa:

Markku Ivanoff, KLINGER Finland Oy:n toimitusjohtaja

Esa Virtanen, Econosto Oy;n toimitusjohtaja

Martti Lehto, Econosto Oy:n operatiivinen johtaja ja entinen osakas

Daniel Schibli, KLINGER Group:n toimitusjohtaja (CEO)

 

Klinger Finland Oy: https://www.klinger.fi/fi/

More information in English: Klinger international