Econosto Oy

 

 

Ajankohtaista

Kesän kunnossapitotoimet

29huhti, 2022

Kesän kunnossapitotoimet

Kesän kunnossapitotoimet ja tehtaiden vuosihuollot ovat ihan nurkan takana. Palvelemme normaalisti läpi kesän ja pystymme vastaamaan hyvin kiireellisiinkin tuotetarpeisiin laajan varastomme turvin. Olemme varautuneet hyvissä ajoin vuosihuoltotarpeisiin ja ottaneet huomioon venttiilitehtaiden tulevat loma-ajat.

Vuosihuoltoa suunnitellessa on hyvä huomioida erikoismateriaalia olevien venttiilien tarve. Tällä hetkellä raaka-aineiden saatavuus on osin haastavaa ja kuljetusajat ovat normaalia pidempiä. Jos siis tiedät tarvitsevasi venttiiliä hieman haastavampaan kohteeseen tai vaativammalle väliaineelle, niin suosittelemme olemaan yhteyksissä myyntiimme hyvissä ajoin. Näin pystymme takaamaan, että saat oikean tuotteen perille ajoissa ja vuosihuolto onnistuu suunnitellun aikataulun mukaan.

/

Monipuolinen venttiilivalikoima vedenkäsittelyyn

Varastoimme ja toimitamme laajan valikoiman eri venttiilityyppejä vedenkäsittelyn tarpeisiin. Saat meiltä tuotteita niin puhtaalle vedelle kuin jätevedellekin. Varastoimme mm. kumiluistiventtiileitä, läppäventtiileitä, pallotakaiskuventtiileitä ja levyluistiventtiileitä.

Venttiileitä on mahdollista varustaa esimerkiksi toimilaittein (pneumaattiset ja sähköiset) sekä jatkokaroin. Toimilaiteasennukset tehdään Suomessa ja ne onnistuvat usein nopeallakin aikataululla. Jatkokarat valmistetaan myöskin kotimaassa, ja niitä pystytään valmistamaan juuri niillä mitoilla kun on tarve.

Ota yhteyttä  myyntiimme ja kysy lisää eri vaihtoehdoista!

/

Venttiilit juomavesihyväksynnällä
Osa kohteista vaatii juomavesihyväksyttyjä venttiileitä. Tarjoamme mm. laadukkaita läppäventtiileitä juomavesihyväksynnällä. Voimme varustaa haluamasi venttiilit lisälaittein kuten esimerkiksi sähköisillä toimilaitteilla. Muistathan mainita juomavesihyväksynnän tarpeesta jo kyselyvaiheessa, niin osaamme tarjota juuri oikean tuotteen tarpeisiisi.

/

Uusi hinnasto
Julkaisimme loppuvuodesta 2021 uuden hinnastomme. Voit yhä tilata uuden hinnastomme joko sähköisenä tai paperisena versiona. Hinnastomme on hyödyllinen työkalu, koska se sisältää mm. tietoa tuotteiden asennusmitoista. Hinnaston voit tilata osoitteesta: info(at)econosto.fi

Venttiilit sammutusjärjestelmiin

23marras, 2021

Toimitamme venttiilit, lisälaitteet ja mittarit sammutusjärjestelmiin. Sammutusjärjestelmissä usein käytettyjä tuotteitamme ovat mm. uraläppäventtiilit, takaiskuventtiilit ja varoventtiilit. Varastoimme esimerkiksi uraläppäventtiileitä, joiden etuna on helppo ja vaivaton asennus sammutusjärjestelmän putkistoon. Asennus putkistoon hoidetaan pantaliittimellä eli asennukseen ei tarvita erillisiä laippoja eikä putkistoa tarvitse hitsata. Uraläppäventtiilit voidaan myös varustaa sähköisin auki-kiinni rajatiedoin.

Tutustu sammutusjärjestelmätuotteisiimme.

Hoidamme kotimaiset ja kansainväliset projektit ammattitaidolla 

Olemme toimineet useassa suuremmassa projektissa yhteistyökumppanina asiakkaillemme. Tilavat toimitilamme sekä vakiintuneet toimintamallimme takaavat luotettavan projektinhoidon. Hoidimme esimerkiksi vuosien 2019-2020 aikana projektin, jonka aikana toimitimme yhteensä
200 000 kilon edestä venttiileitä vientiin. Hoidamme sopimuksen mukaan tuotteiden kokoonpanon, testauksen, merkinnän, pakkauksen, varastoinnin ja dokumentaation.
Anna meidän hoitaa tämä ydinosaamisestasi aikaa vievä osio ja kysy lisää projektimahdollisuuksista myynnistämme!

 

Uusi hinnastomme on ilmestynyt!

Hinnasto sisältää laajasti tuotevalikoimaamme ja toimii samalla tuotekatalogina sisältäen mm. tuotteiden asennusmittoja. Voit tilata hinnaston joko paperisena tai digitaalisena versiona. Tilaa hinnastomme klikkaamalla tätä.

 

Lämmityskauden käynnistyessä laitteistot ovat kovalla käytöllä

13elo, 2021

Varoventtiilit ja säätötyöt

Syksyn saapuessa ja kelien viilentyessä lämpölaitosten kattilat alkavat taas toimimaan täydellä teholla. Econostolta löytyy kattava valikoima varoventtiileitä laitosten tarpeisiin. Varastoimme useampaa eri mallia ja materiaalia kierteellisistä laipallisiin.

Suoraan varastostamme löytyvät koot R1/4″-3″ ja DN15/25 – DN100/150. Saamme toimitettua myös tätä isompia varoventtiilikokoja kuten DN400/500 tilauksesta.

Säätötoimenpiteet onnistuvat meiltä nopeasti ja saamme avautumispaineeltaan sopivaksi säädetyn varoventtiilin lähtemään meiltä jopa saman päivän aikana kohteeseesi. Pyydettäessä tarjoamme myös avautumispainetodistukset sekä virallisten luokituslaitosten todistukset.

Tutustu varoventtiilivalikoimaamme

Yhteyden asiantuntevaan myyntiimme saat joko puhelimitse 017 2623 555 tai ottamalla yhteyttä suoraan myyjiemme puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin.

 

 

Asennusvalmis venttiili-toimilaitekokonaisuus

Kokonaispaketteja kysytään yhä enemmän. Käyttökohteet ovat vaihtelevia ja siten myös vaatimukset venttiileille ja toimilaitteille asiakaskohtaisia. Oma kokoonpanopalvelumme mahdollistaa tuotteiden räätälöinnin ja laaja varastomme sekä tehokas toimittajaverkostomme takaavat sen, että juuri oikeat osat ovat saatavilla tarpeisiisi.

Asennamme ja testaamme niin pneumaattiset, hydrauliset kuin sähköisetkin toimilaitteet venttiileihin tarvittavine lisäosineen siten, että huoleksesi jää ainoastaan kohteessa asennus linjastoon.

Toimitimme viime vuonna n. 3000 kpl venttiili-toimilaitepaketteja asiakkaillemme ympäri maailman. Anna meidän siis hoitaa homma ja säästä resurssejasi! Asiantunteva myyntimme auttaa sinua oikeanlaisen venttiilin ja oikeanlaisten osien valinnassa.

 

 

Uusi hinnasto ilmestymässä

Econoston uusi hinnasto ilmestyy syyskaudella 2021. Hinnasto tulee palvelemaan samalla tuotekatalogina kuten vuonna 2018 julkaistu hinnastommekin. Tulet erottamaan hinnaston kannen väristä ja olemme tehneet myös sisältöön joitakin muutoksia.

Varmista, että saat uuden hinnastomme lähettämällä meille tietosi osoitteeseen: info(at)econosto.fi