Econosto Oy

 

 

Ajankohtaista

Juhannuksen aukioloajat

23kesä, 2022

Lähdemme 23.6. torstaina klo 14 juhannuksen viettoon. Palvelemme normaalisti taas

maanantaina 27.6. klo 8 alkaen. Rentouttavaa juhannusta!

 

 

Kesän kunnossapitotoimet

29huhti, 2022

Kesän kunnossapitotoimet

Kesän kunnossapitotoimet ja tehtaiden vuosihuollot ovat ihan nurkan takana. Palvelemme normaalisti läpi kesän ja pystymme vastaamaan hyvin kiireellisiinkin tuotetarpeisiin laajan varastomme turvin. Olemme varautuneet hyvissä ajoin vuosihuoltotarpeisiin ja ottaneet huomioon venttiilitehtaiden tulevat loma-ajat.

Vuosihuoltoa suunnitellessa on hyvä huomioida erikoismateriaalia olevien venttiilien tarve. Tällä hetkellä raaka-aineiden saatavuus on osin haastavaa ja kuljetusajat ovat normaalia pidempiä. Jos siis tiedät tarvitsevasi venttiiliä hieman haastavampaan kohteeseen tai vaativammalle väliaineelle, niin suosittelemme olemaan yhteyksissä myyntiimme hyvissä ajoin. Näin pystymme takaamaan, että saat oikean tuotteen perille ajoissa ja vuosihuolto onnistuu suunnitellun aikataulun mukaan.

/

Monipuolinen venttiilivalikoima vedenkäsittelyyn

Varastoimme ja toimitamme laajan valikoiman eri venttiilityyppejä vedenkäsittelyn tarpeisiin. Saat meiltä tuotteita niin puhtaalle vedelle kuin jätevedellekin. Varastoimme mm. kumiluistiventtiileitä, läppäventtiileitä, pallotakaiskuventtiileitä ja levyluistiventtiileitä.

Venttiileitä on mahdollista varustaa esimerkiksi toimilaittein (pneumaattiset ja sähköiset) sekä jatkokaroin. Toimilaiteasennukset tehdään Suomessa ja ne onnistuvat usein nopeallakin aikataululla. Jatkokarat valmistetaan myöskin kotimaassa, ja niitä pystytään valmistamaan juuri niillä mitoilla kun on tarve.

Ota yhteyttä  myyntiimme ja kysy lisää eri vaihtoehdoista!

/

Venttiilit juomavesihyväksynnällä
Osa kohteista vaatii juomavesihyväksyttyjä venttiileitä. Tarjoamme mm. laadukkaita läppäventtiileitä juomavesihyväksynnällä. Voimme varustaa haluamasi venttiilit lisälaittein kuten esimerkiksi sähköisillä toimilaitteilla. Muistathan mainita juomavesihyväksynnän tarpeesta jo kyselyvaiheessa, niin osaamme tarjota juuri oikean tuotteen tarpeisiisi.

/

Uusi hinnasto
Julkaisimme loppuvuodesta 2021 uuden hinnastomme. Voit yhä tilata uuden hinnastomme joko sähköisenä tai paperisena versiona. Hinnastomme on hyödyllinen työkalu, koska se sisältää mm. tietoa tuotteiden asennusmitoista. Hinnaston voit tilata osoitteesta: info(at)econosto.fi

Venttiilit sammutusjärjestelmiin

23marras, 2021

Toimitamme venttiilit, lisälaitteet ja mittarit sammutusjärjestelmiin. Sammutusjärjestelmissä usein käytettyjä tuotteitamme ovat mm. uraläppäventtiilit, takaiskuventtiilit ja varoventtiilit. Varastoimme esimerkiksi uraläppäventtiileitä, joiden etuna on helppo ja vaivaton asennus sammutusjärjestelmän putkistoon. Asennus putkistoon hoidetaan pantaliittimellä eli asennukseen ei tarvita erillisiä laippoja eikä putkistoa tarvitse hitsata. Uraläppäventtiilit voidaan myös varustaa sähköisin auki-kiinni rajatiedoin.

Tutustu sammutusjärjestelmätuotteisiimme.

Hoidamme kotimaiset ja kansainväliset projektit ammattitaidolla 

Olemme toimineet useassa suuremmassa projektissa yhteistyökumppanina asiakkaillemme. Tilavat toimitilamme sekä vakiintuneet toimintamallimme takaavat luotettavan projektinhoidon. Hoidimme esimerkiksi vuosien 2019-2020 aikana projektin, jonka aikana toimitimme yhteensä
200 000 kilon edestä venttiileitä vientiin. Hoidamme sopimuksen mukaan tuotteiden kokoonpanon, testauksen, merkinnän, pakkauksen, varastoinnin ja dokumentaation.
Anna meidän hoitaa tämä ydinosaamisestasi aikaa vievä osio ja kysy lisää projektimahdollisuuksista myynnistämme!

 

Uusi hinnastomme on ilmestynyt!

Hinnasto sisältää laajasti tuotevalikoimaamme ja toimii samalla tuotekatalogina sisältäen mm. tuotteiden asennusmittoja. Voit tilata hinnaston joko paperisena tai digitaalisena versiona. Tilaa hinnastomme klikkaamalla tätä.