Econosto Oy

 

 

Ajankohtaista

Econosto rekryää jälleen uuden teknisen myyjän

15huhti, 2021

Kuopiolainen Econosto on erikoistunut teollisuus- ja voimalaitostuotteiden maahantuontiin sekä myyntiin. Yli kolmikymmenvuotisen taipaleensa aikana Econostosta on kehittynyt yksi Suomen luotettavimmista ja vakaavaraisimmista laatusertifioituja venttiilejä ja säätimiä erilaisiin käyttökohteisiin toimittavista yrityksistä.

Econosto on sopivan kokoinen perheyritys, mikä näkyy myös arvoissa ja sisäisessä kommunikaatiossa. Peruslähtökohtana on joustavuus niin asiakkaiden kuin työntekijöiden suuntaan.

“Etsimme myyjää, jolta löytyy vahvaa osaamista ja näyttöjä. Meillä on täällä erinomainen myyjä- ja asiantuntijatiimi tukemassa. Saat kattavan perehdytyksen ja tukea uuden työn aloitukseen”, Econoston vienti- ja myyntipäällikkö Toni Ålander lupaa.

Econoston nykyinen asiakaskunta on laaja ja asiakassuhteet vahvat, mutta myös uusasiakashankinnalle on edelleen tilaa. Uusi myyntihenkilö asemoituu osaksi asiantuntevaa myyntitiimiä ja ratkaisee asiakkaan kriittiset ongelmat. Econostolla myyjät etsivät yhteistyössä asiakkaan tarpeisiin kokonaisvaltaisen ja nopean ratkaisun. Jotta myyjä pystyy rakentamaan parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaalle, hänellä tulee olla kokemusta ja ymmärrystä erityisesti teollisuuden, mutta myös LVI-prosessien myynnistä.

“Tarvitsemme projekteja ymmärtävän tiimipelaajan, joka osaa myös itsenäisesti tarttua kokonaisuuksiin. Hänellä pitää olla omaa ymmärrystä, nälkää myyntiin sekä taitoa hyödyntää tehokkaasti Econoston koko asiantuntija- ja myyntitiimiä sekä tuoterepertuaaria”, Ålander sanoo.

Econosto tarvitsee oma-aloitteisen, osaavan ja myyntitaitoisen henkilön

Olet rehellinen, suorapuheinen ja puhallat yhteen hiileen. Kykenet kehittämään työtäsi itsenäisesti, mutta osaat työskennellä myös tiimissä.

Sinun pitää pystyä näkemään laajempi kokonaiskuva ja tuottamaan tarpeeseen sopiva ratkaisu. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja hyödynnät kumppani- ja alihankintaverkostoja. Me hoidamme asiakkaiden toimitukset alusta loppuun. Osaat siis soveltaa teknistä osaamista myynnissä. Kokonaisvaltainen ratkaisu on asiakkaidemme liiketoiminnalle välttämätöntä.

Sinulla on näkemystä uusasiakashankinnasta ja kyky käyttää eri kanavia tukenasi. Erityisesti sinulla on kiinnostusta kansainväliseen myyntiin. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia, mutta et tartu yksityiskohtiin liikaa. Sinulta löytyy tuoretta näkemystä, sisäistä paloa ja haluat auttaa. Olet määrätietoinen ja osaat tarttua asioihin napakasti.

Tarvitset päivittäisessä työssä suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa sekä osaamista tarjouslaskennasta. Myös tietoteknisten taitojen hallinta, kuten Microsoft Office-ohjelmien käyttö, on välttämätöntä.

Olet kiinnostunut kehittämään sekä bisnestä että elämääsi ja omaa uraasi. Matkustat tilanteen niin vaatiessa, mutta toinen jalkasi on silti vahvasti Kuopiossa.

Tervetuloa töihin Econostolle

Econosto on lähtenyt kehittämään omaa rekrytointiprosessiaan ja aloittanut yhteistyön kuopiolaisen ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tehostaa Econoston rekrytointiosaamista.

“Myyntitiimin tulevan jäsenen rekrytoinnista vastaa ATA:n yksikön päällikkö Olli Malkavaara. Hän vastaa kaikkiin tehtävään liittyviin kysymyksiin, käy hakemukset läpi, tekee soveltuvuusarviot ja on mukanamme haastattelemassa parhaat kandidaatit. Näin pääsemme oppimaan erittäin laadukkaasta rekrytointiprosessista”, Tanja Lehto kertoo.

Ennen kun haet Econostolle töihin, tutustu mihin suuntaan Econosto on kehittymässä myynnin kautta sekä yrityksen toimintaperiaatteisiin, palveluihin ja tuotteisiin. Tämän jälkeen kysymyksiisi vastaa ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n yksikön päällikkö Olli Malkavaara.

“Jätä avoin hakemuksesi ja CV:si järjestelmämme kautta. Voit tietysti myös soittaa minulle ja kysyä täydentäviä kysymyksiä. Pidämme yhteyttä hakijoihin koko rekrytointiprosessin aikana, sillä se on yksi laadukkaan rekrytoinnin mittareista”, Malkavaara kertoo.

Hae Econoston teknisen myyjän vakituista tehtävää 9.5.20201 klo 16.00 mennessä täältä.

Olli Malkavaara ATA henkilostopalvelut
Olli Malkavaara
Yksikön päällikkö
ATA Henkilöstöpalvelut Oy
olli.malkavaara@ammattitaitoa.fi
Puhelin 050 568 1313

Asennusvalmis tuotekokonaisuus on helppo ratkaisu

22kesä, 2020

Petri on toiminut saman asiakkaan kanssa yhteistyössä monessa eri projektissa. Kaikkiin

projekteihin on koottu tuotekokonaisuuksia Econoston oman katon alla. Tässä kokonaisuudessa on

levyluistiventtiili, pneumaattinen toimilaite, ohjausmagneettiventtiili, letkusto ja asennusosat.

Tuotekokonaisuus on koottu asiakkaamme kohteen vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti.

 

Meillä on rajattomat vaihtoehdot tehdä kokonaisuuksia ja jatkuva mielenkiinto selvittää yhdessä asiakkaidemme kanssa,

millaiset tuotteet palvelisivat heidän toimintojaan parhaiten. Kaikkein tehokkaimpaan lopputulokseen pääsemme kun

asiakkaamme ovat yhteydessä meihin jo heti projektin alkaessa. Silloin voimme yhdessä miettiä valmiiksi sopivat

paketit ja näin säästyy resursseja kun tuotteistoa ei tarvitse muokata kohteeseen sopivaksi enää loppuvaiheessa.

 

Ota yhteyttä ja kysy erilaisista mahdollisuuksista! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä sivustomme oikeassa

alakulmassa sijaitsevan chat-palvelun kautta.

 

Econosto palvelee tarvittaessa vaikka kellon ympäri

1huhti, 2020

Kuopiolainen Econosto on perheyhtiö, joka on erikoistunut teollisuus- ja voimalaitostuotteiden maahantuontiin sekä myyntiin. Yli kolmekymmenvuotisen taipaleensa aikana Econostosta on kehittynyt yksi Suomen luotettavimmista ja vakavaraisimmista laatusertifioituja venttiilejä ja säätimiä erilaisiin käyttökohteisiin toimittavista yrityksistä.

Econosto palvelee niin teollisuuden, telakoiden ja voimalaitosten kuin kunnallistekniikan tarpeita toimittamalla korkealaatuisia venttiilejä, varolaitteita, säätimiä, pinnanosoitteimia sekä lauhteenpoistimia. Kaikkia asiakkaita palvellaan joka tapauksessa samalla tavalla: avoimesti ja rehellisesti.

Econoston toiminnan kulmakivinä ovat asiantuntijoista koostuva myyntitiimi, laadukkaat tuotteet ja erittäin nopeat toimitukset. Palvelua täydentää kokoonpanopalvelu, jonka kautta yritys tarjoaa myös vaativia teknisiä kokonaisratkaisuja. Myyjien teknisen osaamisen avulla asiakas saa varman ratkaisun haasteisiinsa.

”Tärkein tehtävämme on kuunnella asiakkaan tarve ja rakentaa siihen paras mahdollinen ratkaisu. Sertifikaatit takaavat tuotteiden laadun ja laaja varasto varmistaa erittäin nopeat toimitukset. Kokoonpanopalvelun kautta meiltä saa kaiken tarvittavan”, Econoston toimitusjohtaja Martti Lehto lupaa.

Soita meille, etsimme ratkaisun heti

Econoston asiakaspalvelusta ja myynnistä vastaavat yrityksen johdon ohella asiantunteva myyntitiimi. Econostolla työskentelee yhteensä viisi osaajaa, joiden tehtävänä on ratkaista muun muassa jälleenmyyjien haasteita. Teknisten asiantuntijoiden toimintaa on tukemassa vielä yhdeksän muuta econostolaista.

Econosto palvelee tarvittaessa vuorokauden ympäri

Econoston varatoimitusjohtaja Timo Korhonen.

”Meille voi soittaa aina. Myös silloin kun ei välttämättä edes tiedä mitä tarvitsee. Me tunnemme tekniikan ja tuotteemme ja selvitämme mitä tarvitaan. Monesti jälleenmyyjät soittavat meille ja pyytävät selvittämään asian suoraan loppuasiakkaan kanssa. Se sopii meille erinomaisesti. Tärkeintä on, että ratkaisu löytyy varmasti ja asiakas saa oikeat laitteet oikeaan paikkaan”, sanoo varatoimitusjohtaja Timo Korhonen

Econostolla asiakkaiden haasteet ratkaistaan tiiminä. Periaatteena on, että asiakasta ei pompotella henkilöltä toiselle ja oikea tuote etsitään heti. Ratkaisu hintoineen saadaan yleensä kerrottua asiakkaalle yhden puhelun aikana.

Econosto palvelee tarvittaessa kellon ympäri

Econoston vienti- ja myyntipäällikkö Toni Ålander.

”Teemme jälleenmyyjän elämän helpoksi. Ratkaisu, hinta ja toimitusaikataulu selviävät yhdellä soitolla ja tarvittaessa vielä vastaamme vaativimpien ratkaisujen suunnittelusta ja kokoonpanosta erittäin nopealla aikataululla”, vienti- ja myyntipäällikkö Toni Ålander takaa.

Rehellisyyteen pohjautuva nopea toiminta

Econostolla on yli kolmenkymmenen vuoden aikana opittu ymmärtämään, että rehellisyys ja läpinäkyvyys palvelevat asiakasta parhaiten. Joskus ongelmaan tarvitaan ratkaisu välittömästi, eikä silloin katsota kelloa tai viikonpäivää. Puhelimeen vastataan aina.

”Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla tavalla. Kerromme mitä voimme tehdä ja mitä emme. Asiakkuus perustuu luottamukseen, josta pitkät asiakassuhteetkin kertovat. Emme vedätä hinnoissa tai missään muussakaan, vaikka tuotteella olisi kuinka kiire. Rehellisyys ja asiantuntijuus takaavat hyvät ja kestävät asiakkuudet”, varatoimitusjohtaja Timo Korhonen toteaa.

Econoston palvelun nopeus perustuu asiantuntijuuteen, toimiviin prosesseihin ja varaston laajuuteen. Jousto mahdollistaa sen, että Savon sydämestä lähtevä tuote saapuu pääkaupunkiseudulle tai länsirannikolle jopa nopeammin kuin lähempänä sijaitsevalta toimittajalta. Tarvittaessa laite kuljetetaan asiakkaalle itse tai asialle laitetaan taksi – mitä vain tilanne vaatii.

Laadukkaat, testatut ja räätälöidyt tuotteet

Econosto tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Euroopassa valmistetut tuotteet tulevat sertifioiduista tehtaista, joiden toimintaa tarkastajat valvovat. Tiivis yhteistyö eurooppalaisten toimijoiden kanssa mahdollistaa myös erittäin nopeat toimitukset Suomeen.

”Me tarjoamme laatua. Esimerkiksi meidän varoventtiilimme räätälöidään ja säädetään asiakkaan toiveiden mukaan sekä testataan ennen toimitusta. Toimintaamme seuraa myös ulkopuolinen tarkastaja ja kaikki tehdään sertifikaattien mukaisesti. Luvanvaraista ja hirvittävän tarkkaa toimintaa tämä on, mutta laatu ratkaisee”, myynti- ja vientipäällikkö Toni Ålander kiteyttää.

Econosto kehittää koko ajan tuotteitaan paremmaksi. Esimerkiksi aiemmin käsikäyttöiset toimilaitteet ovat tänä päivänä pneumaattisia tai sähköisiä. Laitteet varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

”Pystymme tekemään suurimman osan toimilaitteiden räätälöinneistä ja varusteluista jo samana päivänä kuin tilaus saapuu. Tuotekehityksen ansiosta olemme vahvasti mukana edistämässä automaatiota ja tuottamassa laadukkaita IOT-laitteita. Näissäkin tuotteissa on sisällä laatusertifikaatit. Teemme kokoonpanotyötestauksen ja tarvittaessa painetestauksenkin”, varatoimitusjohtaja Timo Korhonen kertoo.

Econostolla on erityisosaamista myös lauhteenpoistimien suhteen. Yrityksen asiantuntijat voivat auttaa jälleenmyyjiä kaikissa lauhteenpoistimiin liittyvissä kysymyksissä.

”Lauhteenpoistimien suhteen olemme huomanneet, että jälleenmyyjät pyytävät meitä käymään keskustelun suoraan loppuasiakkaan kanssa. Samanlaista erityisosaamista liittyy vaikkapa varoventtiileihin ja uimuripoistimiin. Oikean osan löytäminen vaatii harjaantumista. Siksi me täällä olemme, tarjotaksemme täyden osaamisemme”, sanoo Toni Ålander.

Kysyvä saa ratkaisun

Econosto palvelee tukkureita yli kolmenkymmenen vuoden asiantuntemukslla. Soitto kenelle tahansa yrityksen myyjälle ratkaisee ongelman. Econoston tiimi etsii ratkaisun, aikataulun ja hinnan puhelinsoiton aikana. Halutessasi he soittavat puolestasi suoraan asiakkaallesi ja selvittävät tilanteen.

Asiantuntijuus, tuotteiden laatu, kokoonpanopalvelu ja nopeus ratkaisevat paljon, mutta tärkeintä on silti se, että Econosto haluaa auttaa ja tehdä elämästä helpompaa niin jälleenmyyjille kuin kivijalkayrityksillekin.

Soita Timolle, Tonille tai kenelle tahansa Econoston myyjälle ja kerro huolesi.