Econosto Oy

 

 

Ajankohtaista

Vuodenvaihteen aukioloajat

22joulu, 2021

Vuosi on kohta lopuillaan ja on aika hieman hengähtää.

Econoston vuodenvaihteen aukioloajat ovat:
23.12.2021 klo 8-12:00
27.-30.12.2021 klo 8-16:00
31.12.2021 klo 8-14:00
3.-5.1.2022 klo 8-16:00
7.1.2022 olemme suljettuina

Toivotamme kaikille mukavaa joulun aikaa ja onnea uudelle vuodelle! 🎄

Venttiilit sammutusjärjestelmiin

23marras, 2021

Toimitamme venttiilit, lisälaitteet ja mittarit sammutusjärjestelmiin. Sammutusjärjestelmissä usein käytettyjä tuotteitamme ovat mm. uraläppäventtiilit, takaiskuventtiilit ja varoventtiilit. Varastoimme esimerkiksi uraläppäventtiileitä, joiden etuna on helppo ja vaivaton asennus sammutusjärjestelmän putkistoon. Asennus putkistoon hoidetaan pantaliittimellä eli asennukseen ei tarvita erillisiä laippoja eikä putkistoa tarvitse hitsata. Uraläppäventtiilit voidaan myös varustaa sähköisin auki-kiinni rajatiedoin.

Tutustu sammutusjärjestelmätuotteisiimme.

Hoidamme kotimaiset ja kansainväliset projektit ammattitaidolla 

Olemme toimineet useassa suuremmassa projektissa yhteistyökumppanina asiakkaillemme. Tilavat toimitilamme sekä vakiintuneet toimintamallimme takaavat luotettavan projektinhoidon. Hoidimme esimerkiksi vuosien 2019-2020 aikana projektin, jonka aikana toimitimme yhteensä
200 000 kilon edestä venttiileitä vientiin. Hoidamme sopimuksen mukaan tuotteiden kokoonpanon, testauksen, merkinnän, pakkauksen, varastoinnin ja dokumentaation.
Anna meidän hoitaa tämä ydinosaamisestasi aikaa vievä osio ja kysy lisää projektimahdollisuuksista myynnistämme!

 

Uusi hinnastomme on ilmestynyt!

Hinnasto sisältää laajasti tuotevalikoimaamme ja toimii samalla tuotekatalogina sisältäen mm. tuotteiden asennusmittoja. Voit tilata hinnaston joko paperisena tai digitaalisena versiona. Tilaa hinnastomme klikkaamalla tätä.

 

Lämmityskauden käynnistyessä laitteistot ovat kovalla käytöllä

13elo, 2021

Varoventtiilit ja säätötyöt

Syksyn saapuessa ja kelien viilentyessä lämpölaitosten kattilat alkavat taas toimimaan täydellä teholla. Econostolta löytyy kattava valikoima varoventtiileitä laitosten tarpeisiin. Varastoimme useampaa eri mallia ja materiaalia kierteellisistä laipallisiin.

Suoraan varastostamme löytyvät koot R1/4″-3″ ja DN15/25 – DN100/150. Saamme toimitettua myös tätä isompia varoventtiilikokoja kuten DN400/500 tilauksesta.

Säätötoimenpiteet onnistuvat meiltä nopeasti ja saamme avautumispaineeltaan sopivaksi säädetyn varoventtiilin lähtemään meiltä jopa saman päivän aikana kohteeseesi. Pyydettäessä tarjoamme myös avautumispainetodistukset sekä virallisten luokituslaitosten todistukset.

Tutustu varoventtiilivalikoimaamme

Yhteyden asiantuntevaan myyntiimme saat joko puhelimitse 017 2623 555 tai ottamalla yhteyttä suoraan myyjiemme puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin.

 

 

Asennusvalmis venttiili-toimilaitekokonaisuus

Kokonaispaketteja kysytään yhä enemmän. Käyttökohteet ovat vaihtelevia ja siten myös vaatimukset venttiileille ja toimilaitteille asiakaskohtaisia. Oma kokoonpanopalvelumme mahdollistaa tuotteiden räätälöinnin ja laaja varastomme sekä tehokas toimittajaverkostomme takaavat sen, että juuri oikeat osat ovat saatavilla tarpeisiisi.

Asennamme ja testaamme niin pneumaattiset, hydrauliset kuin sähköisetkin toimilaitteet venttiileihin tarvittavine lisäosineen siten, että huoleksesi jää ainoastaan kohteessa asennus linjastoon.

Toimitimme viime vuonna n. 3000 kpl venttiili-toimilaitepaketteja asiakkaillemme ympäri maailman. Anna meidän siis hoitaa homma ja säästä resurssejasi! Asiantunteva myyntimme auttaa sinua oikeanlaisen venttiilin ja oikeanlaisten osien valinnassa.

 

 

Uusi hinnasto ilmestymässä

Econoston uusi hinnasto ilmestyy syyskaudella 2021. Hinnasto tulee palvelemaan samalla tuotekatalogina kuten vuonna 2018 julkaistu hinnastommekin. Tulet erottamaan hinnaston kannen väristä ja olemme tehneet myös sisältöön joitakin muutoksia.

Varmista, että saat uuden hinnastomme lähettämällä meille tietosi osoitteeseen: info(at)econosto.fi