Econosto Oy

 

 

Ajankohtaista

KLINGER Finland Oy on Econosto Oy:n uusi omistaja

7syys, 2022

Suomalainen venttiilimaahantuoja Econosto Oy on nyt osa KLINGERiä

Tuotevalikoima: korkealaatuisia venttiileitä nestepinnanosoittimia toimilaitteita

mudanerottimia höyry- ja paineratkaisuja

2022-09-07

Ostamalla Econosto Oy:n, KLINGER Finland Oy lisää tuotetarjontaansa ja vahvistaa läsnäoloansa Suomen markkinoilla. Econosto Oy:llä on vahva markkina-asema päivittäiskaupassa (MRO) ja projekteissa monilla teollisuusaloilla, etenkin laivanrakennuksessa.

Econosto Oy:n perustaja Martti Lehto näki, että sulauttamalla perheyrityksensä toiseen isompaan perheyritykseen, olisi looginen tapa yritykselle kasvaa pysyen samalla uskollisena arvoilleen.  Hän oli erityisesti kiinnostunut varmistamaan, että yritystoimintansa jatkuu hyvissä käsissä.

KLINGER Finland Oy:n toimitusjohtaja Markku Ivanoff, uskoo tämän olevan erityisen hyödyllinen yrityskauppa kotimaan liiketoiminnan kannalta. KLINGER Finland Oy toivottaa Econosto Oy:n teamin erittäin tervetulleeksi osaksi KLINGER perhettä.

 

“Econosto Oy keskittyy korkealaatuisiin tuotteisiin ja asiakastyytyväisyys on yrityksessä etusijalla. Tällä asiakaslähtöisellä ajattelutavalla, yritys sopii mainiosti ryhmäämme.”           

Markku Ivanoff, KLINGER Finland Oy:n toimitusjohtaja

 

 

 

 

 

Esa Virtanen tulee toimimaan Econosto Oy:n toimitusjohtajana ja tulee kehittämään edelleen liiketoimintaa, yhdessä Tanja Lehdon (kehitysjohtaja), Toni Ålanderin (myyntijohtaja) ja ammattitaitoisen Econosto Oy:n henkilökunnan kanssa. Perustajat Martti ja Ulla Lehto jäävät yrityksen palvelukseen ja antavat opastusta , kun Econosto Oy jatkaa KLINGER Finland Oy:n tytäryhtiönä. Nykyinen henkilökunta ja liiketilat jatkavat asiakkaidemme palvelua entiseen malliin.

 

 

 

Daniel Schibli (CEO, KLINGER Group, vasemmalla) ja Martti Lehto (entinen osakkeenomistaja ja COO, Econosto Oy) odottavat Econosto Oy:n lupaavaa tulevaisuutta.

 

Aito suomalainen erikoisosaaja venttiileissä niin päivittäis- kuin myös projektiliiketoiminnassa

Econosto Oy perustettiin 1987 ja siitä lähtien on ollut Lehto perheen yksityisomistuksessa. Yritys sijaitsee Kuopiossa ja liiketilaa on n. 4,000 neliömetriä.  He ovat erikoistuneet toimittamaan korkealaatuisia venttiileitä, nestepinnanosoittimia, toimilaitteita, paljetasaimia ja mudanerottomia, lisäksi höyry- ja paineratkaisuja laivanrakennukseen, valmistavaan teollisuuteen, voimalaitoksiin ja jälleenmyyjille.

Econosto Oy on aina keskittynyt tuottamaan korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Tänään yrityksellä on 100 asiakasta useista toimialoista. Yksilöllinen ja henkilökohtainen palvelu asiakkailleen on heille korkein prioriteetti. Yli 50% Econosto Oy:n toimituksista ovat räätälöityjä kokoonpanoja, suunniteltu ja asennettu asiakkaan tarpeen mukaan. Erilaiset palvelut paikan päällä, kuten asennus, suunnittelu ja kalibrointi mahdollistavat Econosto Oy:tä varmistamaan asiakastyytyväisyyden tuotetoimituksien jälkeenkin. Varastointipalvelut ja erilaiset logistiset vaihtoehdot tukevat toimitusketjuhaasteissa, tämä on erityisen tärkeää pandemian jälkeisessä palveluliiketoiminnassa.

 

 

“Olen iloinen, että täydellinen kumppani löytyi Econosto Oy:n tulevaisuudelle. Heti alusta tunsimme jo erittäin hyvän henkilökemian keskenämme. Odotan innolla yhteistä ja lupaavaa tulevaisuuttamme.”

Martti Lehto, Econosto Oy:n Operatiivinen johtaja ja entinen osakas

 

 

 

 

“Econosto Oy on erittäin hyvin täydentävä yritysosto tuotteiden, teollisuuden, markkinasuuntautuneisuuden, asiakkaiden ja sijainnin suhteen. Olemme erittäin iloisia, että olemme saaneet heidät mukaan ryhmäämme.” Daniel Schibli, KLINGER Group:n toimitusjohtaja

“Perheomisteisen asiakaslähtöisen yrityksen ja kansainvälisen markkinajohtajan resurssien yhdistelmä tulee epäilemättä vahvistamaan palvelukokonaisuutta koko Econosto Oy:n ja KLINGER Finland Oy:n asiakaskunnalle. “

 

 

Econosto Oy lyhyesti:

Econosto Oy sijaitsee Kuopiossa.

Yritys on perustettu 1987.

Tiloihin kuuluu varastotilat, asennusalue ja toimistotilat, yhteensä n. 4000 neliömetriä.

 

Yhteyshenkilöt mainittu artikkelissa:

Markku Ivanoff, KLINGER Finland Oy:n toimitusjohtaja

Esa Virtanen, Econosto Oy;n toimitusjohtaja

Martti Lehto, Econosto Oy:n operatiivinen johtaja ja entinen osakas

Daniel Schibli, KLINGER Group:n toimitusjohtaja (CEO)

 

Klinger Finland Oy: https://www.klinger.fi/fi/

More information in English: Klinger international

Kesän kunnossapitotoimet

29huhti, 2022

Kesän kunnossapitotoimet

Kesän kunnossapitotoimet ja tehtaiden vuosihuollot ovat ihan nurkan takana. Palvelemme normaalisti läpi kesän ja pystymme vastaamaan hyvin kiireellisiinkin tuotetarpeisiin laajan varastomme turvin. Olemme varautuneet hyvissä ajoin vuosihuoltotarpeisiin ja ottaneet huomioon venttiilitehtaiden tulevat loma-ajat.

Vuosihuoltoa suunnitellessa on hyvä huomioida erikoismateriaalia olevien venttiilien tarve. Tällä hetkellä raaka-aineiden saatavuus on osin haastavaa ja kuljetusajat ovat normaalia pidempiä. Jos siis tiedät tarvitsevasi venttiiliä hieman haastavampaan kohteeseen tai vaativammalle väliaineelle, niin suosittelemme olemaan yhteyksissä myyntiimme hyvissä ajoin. Näin pystymme takaamaan, että saat oikean tuotteen perille ajoissa ja vuosihuolto onnistuu suunnitellun aikataulun mukaan.

/

Monipuolinen venttiilivalikoima vedenkäsittelyyn

Varastoimme ja toimitamme laajan valikoiman eri venttiilityyppejä vedenkäsittelyn tarpeisiin. Saat meiltä tuotteita niin puhtaalle vedelle kuin jätevedellekin. Varastoimme mm. kumiluistiventtiileitä, läppäventtiileitä, pallotakaiskuventtiileitä ja levyluistiventtiileitä.

Venttiileitä on mahdollista varustaa esimerkiksi toimilaittein (pneumaattiset ja sähköiset) sekä jatkokaroin. Toimilaiteasennukset tehdään Suomessa ja ne onnistuvat usein nopeallakin aikataululla. Jatkokarat valmistetaan myöskin kotimaassa, ja niitä pystytään valmistamaan juuri niillä mitoilla kun on tarve.

Ota yhteyttä  myyntiimme ja kysy lisää eri vaihtoehdoista!

/

Venttiilit juomavesihyväksynnällä
Osa kohteista vaatii juomavesihyväksyttyjä venttiileitä. Tarjoamme mm. laadukkaita läppäventtiileitä juomavesihyväksynnällä. Voimme varustaa haluamasi venttiilit lisälaittein kuten esimerkiksi sähköisillä toimilaitteilla. Muistathan mainita juomavesihyväksynnän tarpeesta jo kyselyvaiheessa, niin osaamme tarjota juuri oikean tuotteen tarpeisiisi.

/

Uusi hinnasto
Julkaisimme loppuvuodesta 2021 uuden hinnastomme. Voit yhä tilata uuden hinnastomme joko sähköisenä tai paperisena versiona. Hinnastomme on hyödyllinen työkalu, koska se sisältää mm. tietoa tuotteiden asennusmitoista. Hinnaston voit tilata osoitteesta: info(at)econosto.fi

Venttiilit sammutusjärjestelmiin

23marras, 2021

Toimitamme venttiilit, lisälaitteet ja mittarit sammutusjärjestelmiin. Sammutusjärjestelmissä usein käytettyjä tuotteitamme ovat mm. uraläppäventtiilit, takaiskuventtiilit ja varoventtiilit. Varastoimme esimerkiksi uraläppäventtiileitä, joiden etuna on helppo ja vaivaton asennus sammutusjärjestelmän putkistoon. Asennus putkistoon hoidetaan pantaliittimellä eli asennukseen ei tarvita erillisiä laippoja eikä putkistoa tarvitse hitsata. Uraläppäventtiilit voidaan myös varustaa sähköisin auki-kiinni rajatiedoin.

Tutustu sammutusjärjestelmätuotteisiimme.

Hoidamme kotimaiset ja kansainväliset projektit ammattitaidolla 

Olemme toimineet useassa suuremmassa projektissa yhteistyökumppanina asiakkaillemme. Tilavat toimitilamme sekä vakiintuneet toimintamallimme takaavat luotettavan projektinhoidon. Hoidimme esimerkiksi vuosien 2019-2020 aikana projektin, jonka aikana toimitimme yhteensä
200 000 kilon edestä venttiileitä vientiin. Hoidamme sopimuksen mukaan tuotteiden kokoonpanon, testauksen, merkinnän, pakkauksen, varastoinnin ja dokumentaation.
Anna meidän hoitaa tämä ydinosaamisestasi aikaa vievä osio ja kysy lisää projektimahdollisuuksista myynnistämme!

 

Uusi hinnastomme on ilmestynyt!

Hinnasto sisältää laajasti tuotevalikoimaamme ja toimii samalla tuotekatalogina sisältäen mm. tuotteiden asennusmittoja. Voit tilata hinnaston joko paperisena tai digitaalisena versiona. Tilaa hinnastomme klikkaamalla tätä.