Econosto Oy

 

Kesän kunnossapitotoimetKesän kunnossapitotoimet

Kesän kunnossapitotoimet ja tehtaiden vuosihuollot ovat ihan nurkan takana. Palvelemme normaalisti läpi kesän ja pystymme vastaamaan hyvin kiireellisiinkin tuotetarpeisiin laajan varastomme turvin. Olemme varautuneet hyvissä ajoin vuosihuoltotarpeisiin ja ottaneet huomioon venttiilitehtaiden tulevat loma-ajat.

Vuosihuoltoa suunnitellessa on hyvä huomioida erikoismateriaalia olevien venttiilien tarve. Tällä hetkellä raaka-aineiden saatavuus on osin haastavaa ja kuljetusajat ovat normaalia pidempiä. Jos siis tiedät tarvitsevasi venttiiliä hieman haastavampaan kohteeseen tai vaativammalle väliaineelle, niin suosittelemme olemaan yhteyksissä myyntiimme hyvissä ajoin. Näin pystymme takaamaan, että saat oikean tuotteen perille ajoissa ja vuosihuolto onnistuu suunnitellun aikataulun mukaan.

/

Monipuolinen venttiilivalikoima vedenkäsittelyyn

Varastoimme ja toimitamme laajan valikoiman eri venttiilityyppejä vedenkäsittelyn tarpeisiin. Saat meiltä tuotteita niin puhtaalle vedelle kuin jätevedellekin. Varastoimme mm. kumiluistiventtiileitä, läppäventtiileitä, pallotakaiskuventtiileitä ja levyluistiventtiileitä.

Venttiileitä on mahdollista varustaa esimerkiksi toimilaittein (pneumaattiset ja sähköiset) sekä jatkokaroin. Toimilaiteasennukset tehdään Suomessa ja ne onnistuvat usein nopeallakin aikataululla. Jatkokarat valmistetaan myöskin kotimaassa, ja niitä pystytään valmistamaan juuri niillä mitoilla kun on tarve.

Ota yhteyttä  myyntiimme ja kysy lisää eri vaihtoehdoista!

/

Venttiilit juomavesihyväksynnällä
Osa kohteista vaatii juomavesihyväksyttyjä venttiileitä. Tarjoamme mm. laadukkaita läppäventtiileitä juomavesihyväksynnällä. Voimme varustaa haluamasi venttiilit lisälaittein kuten esimerkiksi sähköisillä toimilaitteilla. Muistathan mainita juomavesihyväksynnän tarpeesta jo kyselyvaiheessa, niin osaamme tarjota juuri oikean tuotteen tarpeisiisi.

/

Uusi hinnasto
Julkaisimme loppuvuodesta 2021 uuden hinnastomme. Voit yhä tilata uuden hinnastomme joko sähköisenä tai paperisena versiona. Hinnastomme on hyödyllinen työkalu, koska se sisältää mm. tietoa tuotteiden asennusmitoista. Hinnaston voit tilata osoitteesta: info(at)econosto.fi