Econosto Oy

 

Venttiilit sammutusjärjestelmiinToimitamme venttiilit, lisälaitteet ja mittarit sammutusjärjestelmiin. Sammutusjärjestelmissä usein käytettyjä tuotteitamme ovat mm. uraläppäventtiilit, takaiskuventtiilit ja varoventtiilit. Varastoimme esimerkiksi uraläppäventtiileitä, joiden etuna on helppo ja vaivaton asennus sammutusjärjestelmän putkistoon. Asennus putkistoon hoidetaan pantaliittimellä eli asennukseen ei tarvita erillisiä laippoja eikä putkistoa tarvitse hitsata. Uraläppäventtiilit voidaan myös varustaa sähköisin auki-kiinni rajatiedoin.

Tutustu sammutusjärjestelmätuotteisiimme.

Hoidamme kotimaiset ja kansainväliset projektit ammattitaidolla 

Olemme toimineet useassa suuremmassa projektissa yhteistyökumppanina asiakkaillemme. Tilavat toimitilamme sekä vakiintuneet toimintamallimme takaavat luotettavan projektinhoidon. Hoidimme esimerkiksi vuosien 2019-2020 aikana projektin, jonka aikana toimitimme yhteensä
200 000 kilon edestä venttiileitä vientiin. Hoidamme sopimuksen mukaan tuotteiden kokoonpanon, testauksen, merkinnän, pakkauksen, varastoinnin ja dokumentaation.
Anna meidän hoitaa tämä ydinosaamisestasi aikaa vievä osio ja kysy lisää projektimahdollisuuksista myynnistämme!

 

Uusi hinnastomme on ilmestynyt!

Hinnasto sisältää laajasti tuotevalikoimaamme ja toimii samalla tuotekatalogina sisältäen mm. tuotteiden asennusmittoja. Voit tilata hinnaston joko paperisena tai digitaalisena versiona. Tilaa hinnastomme klikkaamalla tätä.