Econosto Oy

 

Varastosta huolehtinut tehopakkaus eläkkeelleJoulukuusta 1996 asti tämä tehopakkaus on laittanut lähetyksiä liikkeelle, pitänyt huolta Econoston varastosta ja luotsannut akkumyyntiämme. Kari on nähnyt varastomme ja tuotevalikoimamme kasvun omin silmin ja ollut mukana monissa varaston muutoksissa sekä muutoissa. Muutos muutaman sadan neliön tiloista usean tuhannen neliön tiloihin on ollut huomattava ja se on vaatinut järjestelmällisyyttä ja suunnitelmallisuutta.

Eilen 30.9. oli Karin eläkkeelle siirtymisen vuoro. 25 vuotta hienoa ja ansiokasta työuraa on hieno saavutus ja toivommekin kaikki Karille mukavia sekä aktiivisia eläkepäiviä!

Karin saappaisiin on astunut Veli-Matti Nieminen, joka jatkossa vastaa myös akkumyynnistä. Veli-Matin yhteystiedot löydät: https://lnkd.in/ezb8vk6w

«
»