Econosto Oy

 

Meillä on isoja uutisia!Econosto on tähän mennessä toiminut menestyksekkäästi Kuopiosta käsin. Haluamme kuitenkin laajentaa läsnäoloamme ja sen vuoksi avasimmekin Econoston toimiston Lappeenrantaan.

Lappeenrannan toimistolla asiakkaistamme huolehtii pitkän uran venttiilien parissa tehnyt aluepäällikkömme Jari Munnukka. Jari tulee toimimaan Kaakkois-Suomen alueella ja hän liikkuu Lappeenrannasta käsin.

”On aina mukavaa päästä kohtaamaan uusia haasteita ja tutustumaan uusiin tuotteisiin. Olen tehnyt töitä prosessiputkistojen ja niihin kuuluvien venttiilien kanssa jo pitkään, mutta nyt pääsen sukeltamaan yhä syvemmälle venttiilien monipuoliseen maailmaan.” / JM

Vapaa-ajalla Jarin aika kuluu tiiviisti tenniksen parissa ja näkeepä häntä kisakentilläkin kyseisessä lajissa!

Jarin yhteystiedot löydät yhteystietosivultamme: https://www.econosto.fi/yhteystiedot/


»