Econosto Oy

 

Econosto rekryää jälleen uuden teknisen myyjänKuopiolainen Econosto on erikoistunut teollisuus- ja voimalaitostuotteiden maahantuontiin sekä myyntiin. Yli kolmikymmenvuotisen taipaleensa aikana Econostosta on kehittynyt yksi Suomen luotettavimmista ja vakaavaraisimmista laatusertifioituja venttiilejä ja säätimiä erilaisiin käyttökohteisiin toimittavista yrityksistä.

Econosto on sopivan kokoinen perheyritys, mikä näkyy myös arvoissa ja sisäisessä kommunikaatiossa. Peruslähtökohtana on joustavuus niin asiakkaiden kuin työntekijöiden suuntaan.

“Etsimme myyjää, jolta löytyy vahvaa osaamista ja näyttöjä. Meillä on täällä erinomainen myyjä- ja asiantuntijatiimi tukemassa. Saat kattavan perehdytyksen ja tukea uuden työn aloitukseen”, Econoston vienti- ja myyntipäällikkö Toni Ålander lupaa.

Econoston nykyinen asiakaskunta on laaja ja asiakassuhteet vahvat, mutta myös uusasiakashankinnalle on edelleen tilaa. Uusi myyntihenkilö asemoituu osaksi asiantuntevaa myyntitiimiä ja ratkaisee asiakkaan kriittiset ongelmat. Econostolla myyjät etsivät yhteistyössä asiakkaan tarpeisiin kokonaisvaltaisen ja nopean ratkaisun. Jotta myyjä pystyy rakentamaan parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaalle, hänellä tulee olla kokemusta ja ymmärrystä erityisesti teollisuuden, mutta myös LVI-prosessien myynnistä.

“Tarvitsemme projekteja ymmärtävän tiimipelaajan, joka osaa myös itsenäisesti tarttua kokonaisuuksiin. Hänellä pitää olla omaa ymmärrystä, nälkää myyntiin sekä taitoa hyödyntää tehokkaasti Econoston koko asiantuntija- ja myyntitiimiä sekä tuoterepertuaaria”, Ålander sanoo.

Econosto tarvitsee oma-aloitteisen, osaavan ja myyntitaitoisen henkilön

Olet rehellinen, suorapuheinen ja puhallat yhteen hiileen. Kykenet kehittämään työtäsi itsenäisesti, mutta osaat työskennellä myös tiimissä.

Sinun pitää pystyä näkemään laajempi kokonaiskuva ja tuottamaan tarpeeseen sopiva ratkaisu. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja hyödynnät kumppani- ja alihankintaverkostoja. Me hoidamme asiakkaiden toimitukset alusta loppuun. Osaat siis soveltaa teknistä osaamista myynnissä. Kokonaisvaltainen ratkaisu on asiakkaidemme liiketoiminnalle välttämätöntä.

Sinulla on näkemystä uusasiakashankinnasta ja kyky käyttää eri kanavia tukenasi. Erityisesti sinulla on kiinnostusta kansainväliseen myyntiin. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia, mutta et tartu yksityiskohtiin liikaa. Sinulta löytyy tuoretta näkemystä, sisäistä paloa ja haluat auttaa. Olet määrätietoinen ja osaat tarttua asioihin napakasti.

Tarvitset päivittäisessä työssä suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa sekä osaamista tarjouslaskennasta. Myös tietoteknisten taitojen hallinta, kuten Microsoft Office-ohjelmien käyttö, on välttämätöntä.

Olet kiinnostunut kehittämään sekä bisnestä että elämääsi ja omaa uraasi. Matkustat tilanteen niin vaatiessa, mutta toinen jalkasi on silti vahvasti Kuopiossa.

Tervetuloa töihin Econostolle

Econosto on lähtenyt kehittämään omaa rekrytointiprosessiaan ja aloittanut yhteistyön kuopiolaisen ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tehostaa Econoston rekrytointiosaamista.

“Myyntitiimin tulevan jäsenen rekrytoinnista vastaa ATA:n yksikön päällikkö Olli Malkavaara. Hän vastaa kaikkiin tehtävään liittyviin kysymyksiin, käy hakemukset läpi, tekee soveltuvuusarviot ja on mukanamme haastattelemassa parhaat kandidaatit. Näin pääsemme oppimaan erittäin laadukkaasta rekrytointiprosessista”, Tanja Lehto kertoo.

Ennen kun haet Econostolle töihin, tutustu mihin suuntaan Econosto on kehittymässä myynnin kautta sekä yrityksen toimintaperiaatteisiin, palveluihin ja tuotteisiin. Tämän jälkeen kysymyksiisi vastaa ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n yksikön päällikkö Olli Malkavaara.

“Jätä avoin hakemuksesi ja CV:si järjestelmämme kautta. Voit tietysti myös soittaa minulle ja kysyä täydentäviä kysymyksiä. Pidämme yhteyttä hakijoihin koko rekrytointiprosessin aikana, sillä se on yksi laadukkaan rekrytoinnin mittareista”, Malkavaara kertoo.

Hae Econoston teknisen myyjän vakituista tehtävää 9.5.20201 klo 16.00 mennessä täältä.

Olli Malkavaara ATA henkilostopalvelut
Olli Malkavaara
Yksikön päällikkö
ATA Henkilöstöpalvelut Oy
olli.malkavaara@ammattitaitoa.fi
Puhelin 050 568 1313

«
»