Econosto Oy

 

Sinustako osa tiimiämme?HALLINNON- JA MYYNNIN ASSISTENTTI

Econosto on erikoistunut teollisuus- ja voimalaitostuotteiden maahantuontiin sekä myyntiin. Yli kolmekymmenvuotisen taipaleensa aikana Econostosta on kehittynyt yksi Suomen luotettavimmista ja vakaavaraisimmista laatusertifioituja venttiilejä ja säätimiä erilaisiin käyttökohteisiin toimittavista yrityksistä.

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta hallinnon- ja myynnin assistenttia. Työskentelemme tiimeissä ja hyvät tiimityöskentelytaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiseen. Työssämme jokainen päivä on hieman erilainen ja suunnitelmat voivat muuttua lyhyelläkin aikavälillä, joten hyvä paineensietokyky ja muuttuviin tilanteisiin sopeutuminen ovat plussaa.

Asiakaskontaktimme ovat sekä Suomesta että ulkomailta ja työkielenäsi ovat suomi ja englanti. Eduksi luemme myös kansainvälisen kaupan alan tuntemuksen ja hyvät IT- taidot.

Tehtäväkenttääsi kuuluu:
– ostoreskontra
– laskutus
– puhelinvaihde
– dokumentointi

Työt alkavat 1.8.2020 ja aluksi kyseessä olisi äitiysloman sijaisuus, jonka kesto olisi vuoden. Tehtävä jatkuu mahdollisesti äitiysloman jälkeen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin voit laittaa hakemuksesi osoitteeseen: ulla.lehto@econosto.fi

«
»