Econosto Oy

 

Vuosipäivä EconostollaMiltä vuosi Econostolla on maistunut? Pekka kertoo vuosipäivän kunniaksi mietteitään:

”Vuosi sitten liityin Econoston porukkaan ja ajattelin kertoa, että miltä ensimmäinen vuosi täällä on maistunut. Vuoteen on sisältynyt onnistumisia, yhdessä puurtamista, haasteitakin. Vuosi on ollut hyvin opettavainen ja on osoittanut, että tällä alalla jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen on elintärkeää. Siihen panostammekin viikottain ja pohdimme yhdessä erilaisia tapauksia ja tuotetarpeita.

Itselleni on tärkeää hyvä ja mukava ilmapiiri työpaikalla. Sain positiivisen vastaanoton töiden alkaessa ja minua on autettu sekä opastettu hommiin huolella. Koen, että Econostolla olemme huumorintajuista ja positiivisesti eteenpäin porskuttavaa porukkaa, mikä näkyy hyvänä työssä jaksamisena sekä myös meidän asiakkaissa.

Sosiaalisena ihmisenä koen lisääntyneen liikkuvan työn oikein hyvänä asiana. Pääsen näkemään erilaisia asiakkaita ja on erittäin mielenkiintoista sekä opettavaista nähdä loppukohteita, joissa tuotteitamme käytetään. Asiakkaamme ovatkin liikkeellä positiivisella meiningillä ja on mukavaa kun voin tarjota heille hyviä ja laadukkaita tuotteita. Laaja tuoterepertuaarimme on ollut minulle myös haaste. Opittavaa on todella paljon ja varsinkin muistettavaa. Onneksi uusilla kehittyvillä työkaluilla saamme tähän koko ajan lisää apuja.

Lisänä aiempaan työhöni on tullut myös ulkomaan kauppa, jossa riittää paljon opittavaa ja tutkittavaa. Tämän lisäksi on ollut mukavaa saada tehtailta vierailijoita meille Kuopioon tuotekoulutusten ja -esittelyjen tiimoilta. Mikään päivä Econostolla ei ole samanlainen ja tekemistä riittää. Tykkään kun saan touhuta päivittäin erilaisten asioiden parissa ja sukeltaa jatkuvasti uusiin ympäristöihin. Tämä jos mikä pitää mielen virkeänä ja aktiivisena!”

  • Pekka Timonen

«
»