Econosto Oy

 

Econosto palvelee tarvittaessa vaikka kellon ympäriKuopiolainen Econosto on perheyhtiö, joka on erikoistunut teollisuus- ja voimalaitostuotteiden maahantuontiin sekä myyntiin. Yli kolmekymmenvuotisen taipaleensa aikana Econostosta on kehittynyt yksi Suomen luotettavimmista ja vakavaraisimmista laatusertifioituja venttiilejä ja säätimiä erilaisiin käyttökohteisiin toimittavista yrityksistä.

Econosto palvelee niin teollisuuden, telakoiden ja voimalaitosten kuin kunnallistekniikan tarpeita toimittamalla korkealaatuisia venttiilejä, varolaitteita, säätimiä, pinnanosoitteimia sekä lauhteenpoistimia. Kaikkia asiakkaita palvellaan joka tapauksessa samalla tavalla: avoimesti ja rehellisesti.

Econoston toiminnan kulmakivinä ovat asiantuntijoista koostuva myyntitiimi, laadukkaat tuotteet ja erittäin nopeat toimitukset. Palvelua täydentää kokoonpanopalvelu, jonka kautta yritys tarjoaa myös vaativia teknisiä kokonaisratkaisuja. Myyjien teknisen osaamisen avulla asiakas saa varman ratkaisun haasteisiinsa.

”Tärkein tehtävämme on kuunnella asiakkaan tarve ja rakentaa siihen paras mahdollinen ratkaisu. Sertifikaatit takaavat tuotteiden laadun ja laaja varasto varmistaa erittäin nopeat toimitukset. Kokoonpanopalvelun kautta meiltä saa kaiken tarvittavan”, Econoston toimitusjohtaja Martti Lehto lupaa.

Soita meille, etsimme ratkaisun heti

Econoston asiakaspalvelusta ja myynnistä vastaavat yrityksen johdon ohella asiantunteva myyntitiimi. Econostolla työskentelee yhteensä viisi osaajaa, joiden tehtävänä on ratkaista muun muassa jälleenmyyjien haasteita. Teknisten asiantuntijoiden toimintaa on tukemassa vielä yhdeksän muuta econostolaista.

Econosto palvelee tarvittaessa vuorokauden ympäri

Econoston varatoimitusjohtaja Timo Korhonen.

”Meille voi soittaa aina. Myös silloin kun ei välttämättä edes tiedä mitä tarvitsee. Me tunnemme tekniikan ja tuotteemme ja selvitämme mitä tarvitaan. Monesti jälleenmyyjät soittavat meille ja pyytävät selvittämään asian suoraan loppuasiakkaan kanssa. Se sopii meille erinomaisesti. Tärkeintä on, että ratkaisu löytyy varmasti ja asiakas saa oikeat laitteet oikeaan paikkaan”, sanoo varatoimitusjohtaja Timo Korhonen

Econostolla asiakkaiden haasteet ratkaistaan tiiminä. Periaatteena on, että asiakasta ei pompotella henkilöltä toiselle ja oikea tuote etsitään heti. Ratkaisu hintoineen saadaan yleensä kerrottua asiakkaalle yhden puhelun aikana.

Econosto palvelee tarvittaessa kellon ympäri

Econoston vienti- ja myyntipäällikkö Toni Ålander.

”Teemme jälleenmyyjän elämän helpoksi. Ratkaisu, hinta ja toimitusaikataulu selviävät yhdellä soitolla ja tarvittaessa vielä vastaamme vaativimpien ratkaisujen suunnittelusta ja kokoonpanosta erittäin nopealla aikataululla”, vienti- ja myyntipäällikkö Toni Ålander takaa.

Rehellisyyteen pohjautuva nopea toiminta

Econostolla on yli kolmenkymmenen vuoden aikana opittu ymmärtämään, että rehellisyys ja läpinäkyvyys palvelevat asiakasta parhaiten. Joskus ongelmaan tarvitaan ratkaisu välittömästi, eikä silloin katsota kelloa tai viikonpäivää. Puhelimeen vastataan aina.

”Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla tavalla. Kerromme mitä voimme tehdä ja mitä emme. Asiakkuus perustuu luottamukseen, josta pitkät asiakassuhteetkin kertovat. Emme vedätä hinnoissa tai missään muussakaan, vaikka tuotteella olisi kuinka kiire. Rehellisyys ja asiantuntijuus takaavat hyvät ja kestävät asiakkuudet”, varatoimitusjohtaja Timo Korhonen toteaa.

Econoston palvelun nopeus perustuu asiantuntijuuteen, toimiviin prosesseihin ja varaston laajuuteen. Jousto mahdollistaa sen, että Savon sydämestä lähtevä tuote saapuu pääkaupunkiseudulle tai länsirannikolle jopa nopeammin kuin lähempänä sijaitsevalta toimittajalta. Tarvittaessa laite kuljetetaan asiakkaalle itse tai asialle laitetaan taksi – mitä vain tilanne vaatii.

Laadukkaat, testatut ja räätälöidyt tuotteet

Econosto tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Euroopassa valmistetut tuotteet tulevat sertifioiduista tehtaista, joiden toimintaa tarkastajat valvovat. Tiivis yhteistyö eurooppalaisten toimijoiden kanssa mahdollistaa myös erittäin nopeat toimitukset Suomeen.

”Me tarjoamme laatua. Esimerkiksi meidän varoventtiilimme räätälöidään ja säädetään asiakkaan toiveiden mukaan sekä testataan ennen toimitusta. Toimintaamme seuraa myös ulkopuolinen tarkastaja ja kaikki tehdään sertifikaattien mukaisesti. Luvanvaraista ja hirvittävän tarkkaa toimintaa tämä on, mutta laatu ratkaisee”, myynti- ja vientipäällikkö Toni Ålander kiteyttää.

Econosto kehittää koko ajan tuotteitaan paremmaksi. Esimerkiksi aiemmin käsikäyttöiset toimilaitteet ovat tänä päivänä pneumaattisia tai sähköisiä. Laitteet varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

”Pystymme tekemään suurimman osan toimilaitteiden räätälöinneistä ja varusteluista jo samana päivänä kuin tilaus saapuu. Tuotekehityksen ansiosta olemme vahvasti mukana edistämässä automaatiota ja tuottamassa laadukkaita IOT-laitteita. Näissäkin tuotteissa on sisällä laatusertifikaatit. Teemme kokoonpanotyötestauksen ja tarvittaessa painetestauksenkin”, varatoimitusjohtaja Timo Korhonen kertoo.

Econostolla on erityisosaamista myös lauhteenpoistimien suhteen. Yrityksen asiantuntijat voivat auttaa jälleenmyyjiä kaikissa lauhteenpoistimiin liittyvissä kysymyksissä.

”Lauhteenpoistimien suhteen olemme huomanneet, että jälleenmyyjät pyytävät meitä käymään keskustelun suoraan loppuasiakkaan kanssa. Samanlaista erityisosaamista liittyy vaikkapa varoventtiileihin ja uimuripoistimiin. Oikean osan löytäminen vaatii harjaantumista. Siksi me täällä olemme, tarjotaksemme täyden osaamisemme”, sanoo Toni Ålander.

Kysyvä saa ratkaisun

Econosto palvelee tukkureita yli kolmenkymmenen vuoden asiantuntemukslla. Soitto kenelle tahansa yrityksen myyjälle ratkaisee ongelman. Econoston tiimi etsii ratkaisun, aikataulun ja hinnan puhelinsoiton aikana. Halutessasi he soittavat puolestasi suoraan asiakkaallesi ja selvittävät tilanteen.

Asiantuntijuus, tuotteiden laatu, kokoonpanopalvelu ja nopeus ratkaisevat paljon, mutta tärkeintä on silti se, että Econosto haluaa auttaa ja tehdä elämästä helpompaa niin jälleenmyyjille kuin kivijalkayrityksillekin.

Soita Timolle, Tonille tai kenelle tahansa Econoston myyjälle ja kerro huolesi.

«
»