Econosto Oy

 

Toiminnantäyteinen vuosiVuosi 2017 oli Econostolle toiminnan, kasvun ja kehittämisen aikaa. Onnistuimme kasvattamaan koko Leval- yhtymän liikevaihtoa 11% noin 9 miljoonaan euroon 14 henkilön voimin. Econoston toiminta on kasvanut viime vuosina tasaisesti jokaisena vuonna ja tavoitteenamme on jatkaa tasaista sekä maltillista kasvua tulevinakin toimintavuosinamme.

Tuotepohjamme ja sen myötä toimintaympäristömme laajuus ovat taanneet meille hyvät mahdollisuudet toimia tällä alalla. Tuotteitamme menee mm. eri teollisuuden aloille, voimalaitoksille, telakoille, kunnallistekniikkaan, kattilanvalmistajille ja sairaaloille. Vientitoimintamme on kasvanut myöskin tasaisesti ja pyrimme kasvattamaan viennin osuutta yhä enemmän. Viime vuonna meillä oli vientitoimintaa mm. Australiaan, Kiinaan, Venäjälle ja moneen eri Euroopan maahan.

Erityisesti automaatioventtiilien myynti kasvoi vuoden 2017 aikana. Oma kokoonpanopalvelumme ahkeroi erilaisten kokoonpanojen parissa. Kaikki kokoonpanot tehdään asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan eli kokoonpanotehtävät ovat hyvinkin vaihtelevia.

Yksilöllinen palvelu on ollut alusta asti kunnia-asiamme ja jatkamme sillä tiellä tänäkin vuonna!

«
»