Econosto Oy

 

Kurkistus uuteen mallistoommeEconoston uusi Leval-mallisto täydentää jo valmiiksi hyvin laajaa läppä- ja takaiskuventtiilivalikoimaamme. Molemmat mallit ovat laippojen väliin asennettavia venttiileitä, jotka palvelevat monissa kohteissa kuten esimerkiksi vesilaitoksissa ja jäähdytysvesipiireissä.

Koska laatu ja toimivuus ovat meille tärkeysjärjestyksessä ensimmäisellä sijalla, testaamme itse meille saapuvat uutuustuotteet. Venttiilit testataan trykkipumpulla, jossa venttiiliin johdetaan vettä halutulla testauspaineella. Tällä toimenpiteellä haluamme varmistaa, että venttiili kestää luvatun paineen ilman vuotoja.

Alla olevassa kuvassa testataamme läppäventtiilimallia LE79. Venttiiliin on asetettu testipaine 16 baria. Venttiilimallit läpäisivät testin ongelmitta!

Voit tutustua lisää tuotteisiimme kotisivujemme tuotteet- osiossa: Econosto Oy tuotteet

«
»